M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Válasszon kezelést!

Most mindannyian megérdemlünk egy kis kényeztetést…

2021. április 23.

Az elmúlt időszak bizony testünket-lelkünket megviselte. Megváltozott körülmények, feszültség, bizonytalanság, bezártság, mindez nem múlik el nyom nélkül. Most éljen a visszatérő lehetőségekkel: kényeztesse magát egy kávéház teraszán, sétáljon egyet az erdőben, találkozzon újra barátaival!

Teste is igényli a a kényeztetést, bizonyára érzi, bőre most nincs túl jó állapotban. A folyamatos maszkviselés miatti irritáció, a gyakori kézmosás, fertőtlenítés kellemetlen tüneteket is okozhat. Az állandó stressz is kedvezőtlen hatással lehet bőre állapotára, gyakran jelentkeznek pattanások, helyi gyulladások.

A kéz bőrét ért kedvezőtlen hatások

Legtöbb kedvezőtlen hatás az elmúlt időszakban éppen kezünket érte. Amellett, hogy idővel fokozatosan csökken a bőr kollagéntartalma, a gyakori szappanos kézmosás a bőr kiszáradását, a fertőtlenítők használta kémiai irritációt okoz. A bőr felületén mikorsérülések keletkezhetnek, itt a bőr ellenállása csökken. Az életkor előrehaladtával ezek a problémák kifejezettebbek lesznek.  A bőr szárazsága fokozódik. Ön is ellenőrízheti ezt, hiszen jellemző tünete van: ha a kézháton megemeli a bőrt, a redő megmarad, csak nagyon lassan simul vissza.

Hogyan ápoljuk kezünket?

Legfontosabb a hidratálás, a bőr folyadék háztartásának helyreállítása. Használjon naponta több alkalommal jó minőségű hidratáló krémet!

A jó idő beköszöntével erősödött az UV sugárzás. Bár sokan örülhetnek a szabadban a napfénynek, sajnos egyértelműen igazolt ennek bőrt öregítő hatása. Emellett a napfénynek kitett területeken az UV sugárzás következtében gyakrabban fordul elő a bőr rosszindulatú daganata, köztük melanoma. Fontos tudnunk, hogy UV hatás nemcsak a direkt napfényben, de az árnyékos területeken, sőt lakáson belül is lehet kifejezett. Emiatt legalább 30, de inkább 50 faktoros (SPF) fényvédő krém használata javasolt. A fényvédő krém, permet egyszeri alkalmazása körülbelül 3 óráig tart, így fontos naponta többször használnunk.

HandLase – a kéz revitalizáló lézerkezelése

A lézer jótékony hatását évtizedek óta használjuk az orvoslásban. A HandLase kezelés során a bőr saját kollagéntermelésének stimulálásával  javítjuk a bőr állapotát, feszesítjük bőrét, majd egy felületi hámlasztással egészítjük ki a kezelést. Mindezt fájdalom, idegen anyag alkalmazása, gyógyulási idő nélkül. A kezelés során két különböző hullámhosszúságú lézert alkalmazunk, a legjobb eredményért.  A kedvező hatást Ön azonnal tapasztalja majd.

Hogyan működik?

A kezelés alapja a Nd:Yag lézer hatására kialakuló gyors, biztonságos szövetmelegítés.  Ennek hatására alakul ki a kifejezett bőrfeszesítés, melyet a térhálóban alkalmazott kollagénstimuláció követ. A szervezet saját kollagéntermelése ezt követően több hónapon keresztül, egyre javuló eredményt biztosít. A kezelés körülbelül 20 percet vesz igénybe, melynek során semmilyen idegen anyagot nem alkalmazunk, speciális előkészület sem szükséges. A HandLase kezelést követően fényvédelemre és hidratálásra van szükség.

JELENTKEZZEN ÚJ, HANDLASE KEZELÉSÜNKRE!

KÉNYEZTESSE MAGÁT A KÉZ REVITALIZÁLÓ, FIATALÍTÓ KEZELÉSÉVEL!