Kiemelt kezeléseink

Most mindannyian megérdemlünk egy kis kényeztetést…

2021. április 23.

Az elmúlt időszak bizony testünket-lelkünket megviselte. Megváltozott körülmények, feszültség, bizonytalanság, bezártság, mindez nem múlik el nyom nélkül. Most éljen a visszatérő lehetőségekkel: kényeztesse magát egy kávéház teraszán, sétáljon egyet az erdőben, találkozzon újra barátaival!

Teste is igényli a a kényeztetést, bizonyára érzi, bőre most nincs túl jó állapotban. A folyamatos maszkviselés miatti irritáció, a gyakori kézmosás, fertőtlenítés kellemetlen tüneteket is okozhat. Az állandó stressz is kedvezőtlen hatással lehet bőre állapotára, gyakran jelentkeznek pattanások, helyi gyulladások.

A kéz bőrét ért kedvezőtlen hatások

Legtöbb kedvezőtlen hatás az elmúlt időszakban éppen kezünket érte. Amellett, hogy idővel fokozatosan csökken a bőr kollagéntartalma, a gyakori szappanos kézmosás a bőr kiszáradását, a fertőtlenítők használta kémiai irritációt okoz. A bőr felületén mikorsérülések keletkezhetnek, itt a bőr ellenállása csökken. Az életkor előrehaladtával ezek a problémák kifejezettebbek lesznek.  A bőr szárazsága fokozódik. Ön is ellenőrízheti ezt, hiszen jellemző tünete van: ha a kézháton megemeli a bőrt, a redő megmarad, csak nagyon lassan simul vissza.

Hogyan ápoljuk kezünket?

Legfontosabb a hidratálás, a bőr folyadék háztartásának helyreállítása. Használjon naponta több alkalommal jó minőségű hidratáló krémet!

A jó idő beköszöntével erősödött az UV sugárzás. Bár sokan örülhetnek a szabadban a napfénynek, sajnos egyértelműen igazolt ennek bőrt öregítő hatása. Emellett a napfénynek kitett területeken az UV sugárzás következtében gyakrabban fordul elő a bőr rosszindulatú daganata, köztük melanoma. Fontos tudnunk, hogy UV hatás nemcsak a direkt napfényben, de az árnyékos területeken, sőt lakáson belül is lehet kifejezett. Emiatt legalább 30, de inkább 50 faktoros (SPF) fényvédő krém használata javasolt. A fényvédő krém, permet egyszeri alkalmazása körülbelül 3 óráig tart, így fontos naponta többször használnunk.

HandLase – a kéz revitalizáló lézerkezelése

A lézer jótékony hatását évtizedek óta használjuk az orvoslásban. A HandLase kezelés során a bőr saját kollagéntermelésének stimulálásával  javítjuk a bőr állapotát, feszesítjük bőrét, majd egy felületi hámlasztással egészítjük ki a kezelést. Mindezt fájdalom, idegen anyag alkalmazása, gyógyulási idő nélkül. A kezelés során két különböző hullámhosszúságú lézert alkalmazunk, a legjobb eredményért.  A kedvező hatást Ön azonnal tapasztalja majd.

Hogyan működik?

A kezelés alapja a Nd:Yag lézer hatására kialakuló gyors, biztonságos szövetmelegítés.  Ennek hatására alakul ki a kifejezett bőrfeszesítés, melyet a térhálóban alkalmazott kollagénstimuláció követ. A szervezet saját kollagéntermelése ezt követően több hónapon keresztül, egyre javuló eredményt biztosít. A kezelés körülbelül 20 percet vesz igénybe, melynek során semmilyen idegen anyagot nem alkalmazunk, speciális előkészület sem szükséges. A HandLase kezelést követően fényvédelemre és hidratálásra van szükség.

JELENTKEZZEN ÚJ, HANDLASE KEZELÉSÜNKRE!

KÉNYEZTESSE MAGÁT A KÉZ REVITALIZÁLÓ, FIATALÍTÓ KEZELÉSÉVEL!