M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Debrecen, Kétmalom U. 5

info@noilezer.hu

Nyitvatartás: H-CS: 8:00 – 16:00

Válasszon kezelést!

QuantifiCare 3D arcdiagnosztika

Bőrterápiás konzultáció

Klinikánkon olyan korszerű eljárások és készítmények állnak az Ön rendelkezésére, melyekkel kiemelkedő eredménnyel tudjuk bőre állapotát javítani. A kívánt eredmény elérésének első lépése az állapotfelmérés, a bőr diagnosztikája, majd a kezelési terv felállítása. Megkérjük majd, mondja el, mi az, amin változtatni szeretne. Kérése alapján meghatározzuk a minimálisan szükséges, illetve a legjobb eredményt adó optimálás terápiás lehetőségeket. A megalapozott vélemény felállításában már ebben a szakaszban a legkorszerűbb diagnosztikai eszköz segít bennünket.

QuantificerCare 3D arcdiagnosztika  – Ismerje meg bőre titkait!

A QuantificerCare 3D arcdiagnosztika a világ egyik legelismertebb, orvosi tanulmányok eredményeinek dokumentálására is általánosan elfogadott bőrdiagnosztikai rendszere. 

A 3 dimenziós képalkotó rendszer nemcsak a bőr állapotának megítélésére, de az eredmények objektív követésére is megbízhatóan alkalmazható. A hagyományos fényképen túl tökéletes a bőr pigmentációjának, strukturális eltéréseinek ábrázolására.

A QuantificerCare 3D arcdiagnosztika segítségével objektíven megítélhető a ráncok mélysége, felfedhető a bőr felületi rétege alatti gyulladás, fokozott érrajzolat és pigmentáció. 

Az elemzésben polarizált megvilágítású képek segítenek. Ezeket a felvételeket ne egy portfolio fotózás, hanem egy orvosi diagnosztikai folyamat részeként értékeljék – mint például egy röntgenfelvételt.

Fedezzük fel együtt bőre titkait!

Éljen a QuantificerCare 3D arcdiagnosztika nyújtotta lehetőséggel!

Hogyan végezzük?

A QuantificerCare 3D arcdiagnosztika néhány másodperc alatt elkészíthető 3 (különböző irányból végzett) felvétel alapján készül. A fényképeket szerencsés smink nélkül elkészíteni. A fejlett optikai rendszer bármilyen megvilágítási körülmények között standard felvételt biztosít, így jól összevethető lesz a későbbi felvételekkel. A képek elemzésében és a bőrdiagnosztikai lelet összeállításában fejlett számítógépes program segít bennünket.

A lelet elkészítése körülbelül 20 percet vesz igénybe, így döntése alapján akár egy hosszabb konzultáció keretében, akár a következő találkozásunkkor át tudjuk Önnek adni. Az eredmény alapján Önnel közösen állítjuk összes az orvosesztétikai terápiás tervet, választjuk ki a legjobb eredményt adó eljárást.

Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz!

A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központ orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Felhasznált szakirodalom
de Melo F, Carrijo A, Hong K, et al.: Minimally Invasive Aesthetic Treatment of the Face and Neck Using Combinations of a PCL-Based Collagen Stimulator, PLLA/PLGA Suspension Sutures, and Cross-Linked Hyaluronic Acid. Clin Cosmet Investig Dermatol. 2020 May 5;13:333-344.

Berens AM, Ghazizadeh S.: Effect of defensins-containing eye cream on periocular rhytids and skin quality. J Cosmet Dermatol. 2020 Aug;19(8):2000-2005.

Skvara H, Burnett P, Jones J, Duschek N, Plassmann P, Thirion JP.: Quantification of skin lesions with a 3D stereovision camera system: validation and clinical applications. Skin Res Technol. 2013 Feb;19(1):e182-90.