M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Válasszon kezelést!

QuantifiCare 3D arcdiagnosztika

Bőrterápiás konzultáció

Klinikánkon olyan korszerű eljárások és készítmények állnak az Ön rendelkezésére, melyekkel kiemelkedő eredménnyel tudjuk bőre állapotát javítani. A kívánt eredmény elérésének első lépése az állapotfelmérés, a bőr diagnosztikája, majd a kezelési terv felállítása. Megkérjük majd, mondja el, mi az, amin változtatni szeretne. Kérése alapján meghatározzuk a minimálisan szükséges, illetve a legjobb eredményt adó optimálás terápiás lehetőségeket. A megalapozott vélemény felállításában már ebben a szakaszban a legkorszerűbb diagnosztikai eszköz segít bennünket.

QuantificerCare 3D arcdiagnosztika  – Ismerje meg bőre titkait!

A QuantificerCare 3D arcdiagnosztika a világ egyik legelismertebb, orvosi tanulmányok eredményeinek dokumentálására is általánosan elfogadott bőrdiagnosztikai rendszere. 

A 3 dimenziós képalkotó rendszer nemcsak a bőr állapotának megítélésére, de az eredmények objektív követésére is megbízhatóan alkalmazható. A hagyományos fényképen túl tökéletes a bőr pigmentációjának, strukturális eltéréseinek ábrázolására.

A QuantificerCare 3D arcdiagnosztika segítségével objektíven megítélhető a ráncok mélysége, felfedhető a bőr felületi rétege alatti gyulladás, fokozott érrajzolat és pigmentáció. 

Az elemzésben polarizált megvilágítású képek segítenek. Ezeket a felvételeket ne egy portfolio fotózás, hanem egy orvosi diagnosztikai folyamat részeként értékeljék – mint például egy röntgenfelvételt.

Fedezzük fel együtt bőre titkait!

Éljen a QuantificerCare 3D arcdiagnosztika nyújtotta lehetőséggel!

Hogyan végezzük?

A QuantificerCare 3D arcdiagnosztika néhány másodperc alatt elkészíthető 3 (különböző irányból végzett) felvétel alapján készül. A fényképeket szerencsés smink nélkül elkészíteni. A fejlett optikai rendszer bármilyen megvilágítási körülmények között standard felvételt biztosít, így jól összevethető lesz a későbbi felvételekkel. A képek elemzésében és a bőrdiagnosztikai lelet összeállításában fejlett számítógépes program segít bennünket.

A lelet elkészítése körülbelül 20 percet vesz igénybe, így döntése alapján akár egy hosszabb konzultáció keretében, akár a következő találkozásunkkor át tudjuk Önnek adni. Az eredmény alapján Önnel közösen állítjuk összes az orvosesztétikai terápiás tervet, választjuk ki a legjobb eredményt adó eljárást.

Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz!

A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központ orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Felhasznált szakirodalom
de Melo F, Carrijo A, Hong K, et al.: Minimally Invasive Aesthetic Treatment of the Face and Neck Using Combinations of a PCL-Based Collagen Stimulator, PLLA/PLGA Suspension Sutures, and Cross-Linked Hyaluronic Acid. Clin Cosmet Investig Dermatol. 2020 May 5;13:333-344.

Berens AM, Ghazizadeh S.: Effect of defensins-containing eye cream on periocular rhytids and skin quality. J Cosmet Dermatol. 2020 Aug;19(8):2000-2005.

Skvara H, Burnett P, Jones J, Duschek N, Plassmann P, Thirion JP.: Quantification of skin lesions with a 3D stereovision camera system: validation and clinical applications. Skin Res Technol. 2013 Feb;19(1):e182-90.