M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Debrecen, Kétmalom U. 5

info@noilezer.hu

Nyitvatartás: H-CS: 8:00 – 16:00

Válasszon kezelést!

NAP-MED Kft. technológiafejlesztése

A NAP-MED Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság technológiafejlesztési pályázatot valósít meg A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című felhívás keretében.A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által 2021.06.11-én meghirdetett GINOP Plusz-1.2.1-21 felhívás alapján a NAP-MED Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, mint Kedvezményezett 2021.07.12.-én támogatási kérelmet nyújtott be.

A Támogató a GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-04432 azonosító számú, „NAP-MED Kft. technológiafejlesztése” című támogatási kérelmet elbírálta, és támogatásra alkalmasnak minősítette. A projekt 4028 Debrecen, Kétmalom utca 5. szám alatt valósul meg. A pályázat keretei között eszközbeszerzése, tanácsadásra, képzésre kerül sor. 

Kedvezményezett neve: NAP-MED Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A fejlesztés tárgya, célja: Technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése

Szerződött támogatás összege: 40 631 666 Ft

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.11.06.

A projekt tartalmának részletes bemutatása:

Jelen pályázat kereti között az alábbi költségtételek beszerzése valósul meg:

  • BTL Emsculpt: Az eszköz mindkét fő profilunkban: a nőgyógyászatban és az orvosesztétikában is lényeges előrelépést jelent. A szülés utáni rehabilitációban lehetővé válik a várandósság alatt gyengült hasfali struktúra visszaállítása, a várandósság és az esetleges császármetszés következményeként kialakult izom szétválás műtétmentes kezelése, az egészségügyet terhelő műtétek elkerülése. Orvosesztétikában a pszichés zavarokat is okozó nem megfelelő testkép korrekciója javítja a páciensek önbecsülését, pszichés állapotát.
  • BTL Emsella: A vizelettartási zavarok előfordulása az életkor előrehaladtával egyre emelkedik, változókorban már a nők 70-80%-át érintheti, jelentősen terhelve (kivizsgálás, betétek, műtéti beavatkozások) az egészségügyi rendszert. A nőgyógyászati hüvelyi lézerkezelésekkel a kötőszöveti állomány javításával az elmúlt 6 évben klinikánkon jelentős sikereket értünk el. Ezeket az eredményeket tudjuk tovább javítani a medencefenék izmainak erősítésére szolgáló készülék alkalmazásával, olyan kezelési csomagot biztosítva, ami Magyarországon jelenleg sehol nem elérhető.
  • BTL-1300 couch, 3-szekciós, 2-motoros, állítható magasságú ágy, típusa: BTL-1300: Az Emsculpt és BTL 4000 UH rehabilitációs eszközzel végzett kezelésekhez szükséges.
  • BTL 4000 / BTL-4820S Premium bővített áramformákkal, BTL-Vac II műanyag szálllítószekérrel, Handsfree Sono 6 kezelőfejjel: Nőgyógyászati-szülészeti ellátásunk új profillal bővül: a rehabilitáció mind szülés után, mind nőgyógyászati műtéteket követően kiemelten fontos. A pályázott komplex rehabilitációs eszköz nemcsak ezeken a területeken, de a krónikus fájdalommal járó nőgyógyászati kórképekben is eredménnyel alkalmazható. A megfelelő rehabilitáció elősegíti a mielőbbi gyógyulást és lehetővé teszi a korai munkabaállást, csökkentve az ellátórendszer terheit.