M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Debrecen, Kétmalom U. 5

info@noilezer.hu

Nyitvatartás: H-CS: 8:00 – 16:00

Válasszon kezelést!

Fotona4D® lézeres arckezelés

Az idő múlása az első jeleket éppen az arc bőrén hagyja. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy csupán kedves nevetőráncok jelennek meg a szem környékén, az arc bőre gyakran kifejezetten megereszkedik, a pácienst zavaró bőrelváltozások jelennek meg. Ezek korrekciójára régebben csak műtétes megoldással, vagy idegen anyagok bevitelével volt lehetőség. A lézerkezelések új fejezetet nyitottak ezen a területen is. A Fotona4D® lézeres arcfiatalítás jelenleg világszerte az egyik legeredményesebb, legnépszerűbb (red carpet) kezelés. A Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központban a komplex rejuvenációt a világ jelenleg legjobbjának tartott Fotona SP Dynamis készülékkel végzik orvosaink.

Mi a Fotona4D® lézeres arckezelés?

A Fotona4D® lézeres arckezelés idegen anyag bevitele nélküli, non-invazív lézeres arcplasztika. A 4D jelzés a kezelés négy „dimenziójára” utal, melyek összehangolt alkalmazásával érdemben tudjuk a bőr állapotát javítani. Az arc kezelésének legösszetettebb, legeredményesebb formája. Klinikánkon a Fotona4D® kezelés kapcsán mindig elvégezzük a nyak-dekoltázs terület kezelését is. Ezek együttes fiatalítása adja a leglátványosabb eredményt.

Hogyan végezzük?

A Fotona4D® lézeres arckezelés jelenleg a világ egyik legnépszerűbb orvosesztétikai kezelése. Klinikánkon is ez az egyik legsikeresebb arckezelés, vitathatatlanul látványos hatással, tartós eredménnyel. Ez az ideális választás, ha gyógyulási idő nélküli, azonnali eredményt adó látványos arcfiatalítást szeretne választani. A korszerű, kíméletes technika segítségével a kezelés évszaktól függetlenül bármikor elvégezhető.

 

Ne hagyja, hogy bőre a koráról árulkodjon!

A Fotona4D® lézeres arckezelés idegen anyagok bejuttatása nélkül biztosít látványos eredményt.

Hogyan működik?

A Fotona4D®  lézeres arckezelés négy különböző orvos-esztétikai kezelés kombinációja, melyet egy ülésben végzünk el.

SmoothLifting™

Az arc bőrének feszesítésére, a kis, felületes ráncok eltüntetésére és a mély ráncok javítására kifejlesztett Erbium:Yag lézerkezelés. A szájüregi nyálkahártya felől alkalmazott kezelés látványosan feszesíti az arcon az idősödő bőrt, csökkenti a ráncok számát, mélységét. Azonnali hatásként a kollagénrostok összehúzódását váltja ki, de ugyanakkor megindítja új kollagénállomány kialakítását. Feltűnő eredménye a nazolabiális (az orrtól a szájig húzódó) redők kisimulása. Mindezt vágás, szúrás, idegen anyag bejuttatása nélkül.

FRAC3®

A következő szakaszban alkalmazott FRAC3® technológia a Nd:Yag lézer különleges impulzus-szerkezetű serkentő hatásán alapul. Térhálóban jelentkező impulzusokkal a mélyebb rétegek speciális bőrhibáit kezeli. Alkalmazása kiegészíti a szájüregi kezelést, helyreállítja a fiatalos bőrszerkezetet, stimulálja új kollagén képzését.

PIANO®

A Fotona 4D® kezelés harmadik összetevője a PIANO® bőrfeszesítés, ami egyedülállóan hosszú impulzusidőkön alapuló Nd:Yag lézer üzemmód. A lézersugár belülről kifelé haladva biztonságos és gyors szövetmelegítést végez. Az energia a bőrfelszín alatti rétegek felé továbbítódik, a kifejezett bőrfeszesítő hatás az általános szövetmelegítés hatására alakul ki.

SupErficial™

A kezelést felületi gyengéd hámlasztással zárjuk, ami ragyogó bőrfelszínt varázsol: javítja a bőr megjelenését és enyhíti a bőrhibákat. A hámlasztás mértékét és mélységét egyénre szabva, az Ön kérésének megfelelően alkalmazzuk. Ennek erősségétől függően jelentkezik 2-3 nap múlva bőrszárazság, minimális, vagy kifejzettebb hámlás. A kezelést követően naponta többször indokolt legalább 50 faktoros fényvédelem és hidratálás.

Fotona 4D® – szépség természetesen, idegen anyagok nélkül !

A Fotona4D® kezeléseket a világ legjobbjának tartott Fotona Sp Dynamis Pro lézerkészülékkel és speciális szkennerekkel végezzük, hogy Ön biztosan elégedett legyen. A beállítások teljeskörű testreszabhatósága lehetővé teszi, hogy az Ön elképzelésének lehető legjobban megfelelő klinikai eredményt érjünk el.

Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz!

A honlapunk található anyagokat és tájékoztatókat a Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központ orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Felhasznált szakirodalom
Drnovsek-Olup B, Beltram M, Pizem J. Repetitive Er:YAG laser irradiation of human skin: a histological evaluation. Lasers Surg Med. 2004;35(2):146-51.

Dr. Oksana Naumova. Full face resurfacing in one procedure J LA&HA – J Laser Health Acad 2019; 2019(1):CB11

Lukač M, Lozar A, Perhavec T, Bajd F. Variable heat shock response model for medical laser procedures. Lasers Med Sci. 2019 Aug;34(6):1147-1158. doi: 10.1007/s10103-018-02704-1. Epub 2019 Jan 3

Miért az Fotona 4D®?

 • Az egyik legnépszerűbb lézeres arcfiatalító kezelés, amely már világszerte bizonyította eredményességét
 • Kiváló eredmények a finom ráncok, laza bőr kezelésében, az arc és a nyak feszesítésében
 • Minimálisan invazív kezelés metszés, vágás, idegen anyagok nélkül
 • Az Ön bőrtípusa és kívánsága alapján egyénre szabható erősségű kezelés 3o  percig tartó, fájdalmatlan kezelés
 • Érdemi gyógyulási idő nincs – csupán jellemzően 24 órán belül megszűnő bőrpír
 • A kezelés után azonnal látható, fokozatosan tovább javuló eredmény
 • Egyszerre javítja az arc és a nyak állapotát, megjelenését
 • Természetes hatású eredmény
 • Ellentétben a legtöbb lézerkezeléssel, időjárástól függetlenül, egész évben elvégezhető

Miért hozzánk forduljon?

 • Magyarországon az elsők között kezdtük el alkalmazni a Fotona 4D® kezelést
 • Az eredeti gépi beállításokat a tapasztalatok alapján folyamatosan módosítjuk a legjobb eredmény elérése érdekében
 • Nagy tapasztalat több száz kezelés elvégzése után
 • Speciálisan képzett orvosok, Dr. Major Tamás a Laser and Helath Academy oktatója
 • Klinikánkon minden Fotona 4D® lézerkezelést orvosok végzik
 • Non-invazív orvosesztétikai kezelések szempontjából Magyarország legjobban felszerelt klinikáján biztosan személyre szabott kezelésben részesül
 • Klinikánkon bőre állapotától függően számos kombinált terápia áll az Ön rendelkezésére a  Fotona 4D®  lézerkezelés kiegészítésére (SkinPen®, OxyGeneo™, Emface®, ZO® Skin Health bőrterápiák, stb)

Szakmai partnerünk véleménye központunkról

„A Debreceni Nőgyógyászati és Orvosesztétikai Központtal való együttműködésünk közel 10 éves múltra tekint vissza. Mindig készségesen segítenek, hogy üzleti folyamataink gyümölcsöző eredményt hozzanak, nagyon szívesen dolgozok velük együtt.  A elsők között kezdték el az országban az Intimlézeres kezeléseket, ráadásul dr. Major Tamás a Fotona  Laser and Health Academy nemzetközi oktatója, tőle tanulnak a magyar nőgyógyászok is. Nemzetközi oktatóként elsőnek tudja meg az új protokollokat, módosításokat.

Fontos számukra pácienseik időben történő, pontos, korrekt és ügyfélközpontú kiszolgálása, illetve a rendelőjük eszközparkjának folyamatos fejlesztése. Ahhoz, hogy még jobb, még személyre szabott kínálattal álljanak pácienseik rendelkezésére szolgáltatásaik körét állandóan bővítik világszínvonalú készítményekkel, orvosi eszközökkel. Elengedhetetlen számukra, hogy pácienseik minden szempontból teljesen elégedettek legyenek. A hatékonyság mellett egy jó hangulatú és figyelmes csapatról van szó, ahol mindig kedves a fogadtatás. Mindenkinek szívből ajánlom!”

Diósy Mónika