M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Debrecen, Kétmalom U. 5

info@noilezer.hu

Nyitvatartás: H-CS: 8:00 – 16:00

Válasszon kezelést!

Anti aging kezelések, ránctalanítás

Az anti-aging kezelések kulcsszerepet játszanak a bőr ránctalanításában és feszesítésében. A különböző kezelések megoldást nyújtanak az öregedés jeleinek megelőzésében és csökkentésében, valamint az érett bőrön, nyakon és dekoltázson megjelent elváltozások helyreállításában. Ma már többféle módszer áll rendelkezésünkre, amelyek kifejezetten az öregedési jelek kezelésére lettek kifejlesztve. Az öregedés leggyakoribb jelei közé tartozik a bőr elvékonyodása, az arcizmok gyengülése, a bőr dehidratáltsága, mélyebb ráncok megjelenése, például a homlokon és a szem körül, valamint a szem alatti táskák és pigmentfoltok megjelenése. A megfelelő kezelést a bőr alapos vizsgálata után, egyéni jellemzők alapján választjuk ki. Az anti-aging terápia során figyelembe vesszük a páciens bőrtípusát, esetleges bőrproblémáit, a ráncok mélységét és a bőr általános állapotát.

Milyen anti-aging kezeléseink vannak, melyek megoldást nyújtanak az öregedés megállításában?

FOTONA 4D®

Arcfiatalításban több mint egy évtizede talán a legnépszerűbb lézeres arckezelés. Az arc lézeres kezelésének legösszetettebb, legeredményesebb formája. Ideális választás, ha gyógyulási idő nélküli, azonnali eredményt adó látványos arcfiatalítást szeretne választani. A korszerű, kíméletes technika segítségével a kezelés évszaktól függetlenül bármikor elvégezhető. Eredményesen feszesíti az arcot, csökkenti a ráncokat, összehúzza a pórusokat.

Lézeres akne kezelés

EXIONTM INTENSE

Az EXIONTM 2024 világújdonsága, új korszakot nyit az arckezelésben. Három energiatípus (radiofrekvencia, mikrotű, célzott ultrahang) különböző kombinációját használva minden szempontból egyénre szabott kezelést tesz lehetővé. Az EXIONTM INTENSE a korábban elérhető mikrotűs, radiofrekvenciás kezelésekkel szemben minimális kellemetlenséggel és gyors gyógyulási idővel képes látványosan javítani a bőr öregedésének tüneteit. Mély ráncok, kifejezetten idősödő bőr esetén is meggyőző eredményt ad. A mesterséges intelligencia segíti a megfelelő, leghatásosabb energia beállítását a páciens bőréhez igazodva. Magyarországon elsőként klinikánkon vált elérhetővé az új Exion Intense eljárás, és azonnal az egyik legnépszerűbb kezelésünkké vált.

EMFACE®

Az EMFACE® egy 2023-ban megjelent új esztétikai kezelés, amely a világon először képes műtét nélkül egyszerre kezelni az arc izmait és bőr felszínét. Egyszerre használ radiofrekvenciát (RF) és nagy intenzitású elektrostimulációt (HIFES). A radiofrekvenciás melegítés növeli az arc bőrének kollagén és elasztin tartalmát, míg az elektrostimuláció célzottan javítja a finom arcizmok tónusát. Az izmok stimulációjával segít a csont szerkezetének megőrzését is. Különösen ajánlható megereszkedett szövetek esetén. 2023 leginnovatívabb arckezelése Magyarországon először klinikánkon vált elérhetővé.

EXION™ HYASOFT

Az EXIONTM 2024 világújdonsága, új korszakot nyit az arckezelésben. Három energiatípus (radiofrekvencia, mikrotű, célzott ultrahang) különböző kombinációját használva minden szempontból egyénre szabott kezelést tesz lehetővé. Magyarországon elsőként klinikánkon vált elérhetővé az új EXIONTM HYASOFT eljárás. A kezelés fiatalabb életkorban alkalmazva eredményesen késlelteti és csökkenti az öregedés jeleinek megjelenését. Kiváló az arc bőrének feszesítésében: a kényeztető kezelés fokozza a kollagén és elasztin termelést. A hagyományosan alkalmazott injekciós készítményekkel és kozmetikai készítményekkel szemben ez az első módszer, ami igazoltan képes a szervezet saját hyaluronsav termelését is fokozni.

SkinPen®

Az új mikrotűs eljárást elsők között kezdtük alkalmazni Magyarországon a szépség és bőregészség elérésében és megtartásában, a finom ráncok és akne hegeinek kezelésében. Hatásosságát és biztonságos alkalmazását klinikai tanulmányok igazolják. A kezelés hatására kialakult mikrocsatornák helyileg beindítják a kollagénszintézist, javítva az aknés és műtéti hegek állapotát. Javasolható egyidejűleg fennálló pigmentzavarok korrekciójára is.  
SkinPen
Szem körüli ráncok kezelése

SMOOTHEYE

Ha a szem környékének öregedési tünetei zavarják, vagy szeretne elsőként egy kisebb területet érintő, elérhető árú orvosesztétikai kezelést kipróbálni, a SMOOTHEYE kezelésünk ideális választás. 

OXYGENEO™

A kizárólag természetes, vegán, rendkívül hatékony összetevőket tartalmazó orvoskozmetikai Geneo kezelésünk rendkívül népszerű pácienseink körében. A 90 perces kényezetető kezelés ideális egy fontos esemény előtt az arcbőr állapotának gyors javítására. Rendszeresen alkalmazva eredményesen kezeli a specifikus bőrproblémákat. Az elérhető hatféle oxypod kezelés egyénre szabható, a kezelési sorban az egyes megoldások kombinálhatóak. Minden kezelés azonnali és hosszan tartó eredményeket biztosít, felépülési idő nélkül. Oxygenizálja, élettelivé teszi a bőrt, javítja a bőrtónust, kezeli az öregedés látható jeleit. Hatására már a legelső kezelést követően lényeges javulás várható: ragyogóvá és egyenletessé válik a bőr.
ZO® Skin Health bőrterápia

ZO® Skin Health

A ZO® Skin Health bőrterápiás és bőrápolás rendszere a világ egyik legelismertebb dermokozmetikai családja. Tartósan alkalmazva kiemelkedően eredményes bőrállapot javító, anti-aging hatása egyedülálló. Használatát önmagában és egyéb módszerekkel kombinálva is alkalmazzuk rejuvenációra, az elért eredmény fenntartására.

RED CARPET HOLLYWOOD

A ZO® Skin Health termékekkel végzett Red Carpet kezelés azoknak nyújthat megoldást, akik gyors, látványos és azonnali eredményt szeretnének elérni. A terápia segítségével bármikor pillanatok alatt formába hozhatja az arcbőrét, de elsősorban fontos eseményeket megelőző napokon nyújthat „életmentő” megoldást.
Red Carpet kezelés
ZO® 3-Step Peeling kezelés

ZO® 3-Step Peeling

A Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Centrumban a legújabb, legeredményesebb hámlasztásos kezelések közül választhat. Ezek közül az egyik leglátványosabb eredményt a ZO® 3-Step Peeling nyújtja. Bőrmegújító hatása igen meggyőző. Az intenzív ZO® 3-Step Peeling hámlasztást kizárólag a ZO® specifikus bőrterápiákkal már előkezelt pácienseinknek javasoljuk, mivel itt feltétlenül szükséges 4-6 hetes, minimum 0,5%-os retinol vagy retinolsav használat a peeling előtt.
SkinPen

Előtte – Utána

SkinPen

Előtte – Utána

Nem biztos abban, hogy Önnek milyen kezelés lenne a legoptimálisabb?

Jöjjön el klinikánkra: a mesterséges intelligencia segítségével működő 3d-s Quantificare arcdiagnosztika segítségével, a bőrállapot elemzés után, kívánságát figyelembe véve állítjuk  össze egyénre szabott anti-aging programját.

Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz!

A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központ orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.