M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Debrecen, Kétmalom U. 5

info@noilezer.hu

Nyitvatartás: H-CS: 8:00 – 16:00

Válasszon kezelést!

AJÁNDÉKUTALVÁNYOK,
BÉRLETEK

Az egészségnél és a fiatalos megjelenésnél nincs nagyobb ajándék

ORVOSESZTÉTIKA AJÁNDÉKUTALVÁNY

Lepje meg magát, vagy szerezzen örömet másnak jelentős kedvezményeket tartalmazó bérleteinkkel! Mindenki vágyik egy kis kényeztetésre, szeretné ha az idő múlásával jelentkező kellemetlen jeleket korrigálni lehetne. Ezt biztosítjuk pácienseinknek klinikánkon a világ vezető orvosesztétikai kezeléseivel műtét és idegen anyagok nélkül.

Az utalványok megvásárolhatók klinikánkon nyitvatartási időben, vagy honlapunkon keresztül.

emface

EMFACE®

Arcplasztika műtét nélkül

Az EMFACE®, 2023 leginnovatívabb arckezelése, amely a világon először képes műtét nélkül egyszerre kezelni az arc izmait és bőr felszínét. Egyszerre használ radiofrekvenciát és nagy intenzitású elektrostimulációt. Az előbbi növeli az arc bőrének kollagén és elasztin tartalmát, míg az elektrostimuláció célzottan javítja a finom arcizmok tónusát. Az izmok stimulációjával segít a csont szerkezetének megőrzését is.

Az EMFACE® bérlet kedvezményes áron tartalmazza a javasolt 4 kezelést.

a 4 EMFACE® kezelés alapára: 600 000 Ft
az EMFACE® bérlet kedvezményes ára: 500 000 Ft
emface prémium bérlet

EMFACE® PRÉMIUM BÉRLET

Magyarországon csak klinikánkon elérhető kombinált kezelés: a 4 alkalmas EMFACE® kezeléshez ajándékba adunk egy teljes arc és nyak FOTONA 4D® kezelést. Az eredménnyel biztosan elégedett lesz.

az 5 kezelés alapára: 780 000 Ft
az EMFACE® PRÉMIUM bérlet kedvezményes ára: 550 000 Ft
fotona 4d

FOTONA 4D® AJÁNDÉKUTALVÁNY

A világ talán legnépszerűbb arckezeléséhez most ajándékba adunk egy Premium OxyGeneo™ arckezelést. Válassza a bőre állapotának leginkább megfelelő oxypod kapszulát – az oxygenizáló hatást ZO Skin Health® termékekkel tesszük teljessé. Az OxyGeneo™ kezelés akár a FOTONA 4D® lézerkezelés előtt, akár utána igénybe vehető. Kollégáink segítenek az ideális időpont megválasztásában.

a 2 kezelés alapára: 230 000 Ft
a kedvezményes ár: 180 000 Ft
oxygeno bérlet

4+1 OXYGENEO™ BÉRLET

A szabadalmaztatott, tudományosan igazolt hatékonyságú OxyGeneo™ orvoskozmetikai terápia kiemelkedő mértékben táplálja és látja el a bőrt oxigénnel. Hatására már a legelső kezelést követően ragyogóvá és fiatalossá válik a felhám, javul a bőr textúrája. Összesen 5 kezelést javaslunk, mely során a különböző podok alkalmazásával a kezelések eredményének hatása összeadódik.
Bérletünkhöz az 5. kezelést ajándékba adjuk.

az 5 alkalmas OxyGeneo™ kezelés alapára: 200 000 Ft
a kedvezményes 4+1 bérletünk ára: 160 000 Ft
skinpen

SKINPEN® PRÉMIUM BÉRLET

A világ legnépszerűbb mikrotűs kezelése, az első FDA ajánlással rendelkező ilyen kezelés. Kiemelkedően hatásos a szépség és a bőregészség elérésében és megtartásában. A SkinPen® alkalmas a finom ráncok és aknés hegek, pigmentzavarok kezelésére, műtéti hegek és striák korrekciójára. A bérlettel, akár egy éven keresztül biztosíthatja bőre optimális állapotát.

A 4 alkalmas Prémium SkinPen® bérletünk ajándékként tartalmazza a nyak, a dekoltázs és a kézfej kezelését.

a 4 alkalmas Prémium SkinPen® kezelés alapára: 440 000 Ft
a kedvezményes SkinPen® PRÉMIUM bérlet ára: 320 000 Ft

zo skin health

ZO® SKIN HEALTH AJÁNDÉKUTALVÁNY

A ZO® Skin Health bőrterápiás és bőrápolás rendszere egyénre szabott tanácsadás mellett a bőr egészséges működésének helyreállítására és fenntartására törekszik. Egyéni konzultáció keretében választjuk ki a bőr számára legmegfelelőbb bőrápolást és legeredményesebb kezelést, legyen szó rejuvenációról, fényvédelemről, akne, rozácea, pigmentfoltok kezeléséről.

A ZO® Skin Health utalvány ajándékként tartalmazza a 40 perces egyéni bőrterápiás tanácsadást és a Quantificare arcdiagnosztikát is.


Megvásárolható: 70 000 FT-tól tetszőleges összegben.

Nem tudott választani kedvezményes bérleteink közül? A megajándékozottra szeretné bízni, milyen kezelést válasszon? Döntsön a tetszés szerinti összeggel feltölthető ajándékutalvány mellett. Felhasználható bármely nőgyógyászati, illetve orvosesztétikai kezelésünkre.

Összeghatár vagy kezelés?

VÁLASSZON AJÁNDÉKUTALVÁNYT!

Ajándékutalvány
meghatározott összeggel

Adja meg a keretösszeget, és bízza a választást a megajándékozandó személyre.

Ajándékutalvány
meghatározott kezeléssel

Válasszon egy kezelést, és engedje, hogy a megajándékozott Önnek köszönhetően gyógyuljon, szépüljön.