M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Debrecen, Kétmalom U. 5

info@noilezer.hu

Nyitvatartás: H-CS: 8:00 – 16:00

Válasszon kezelést!

LipLase™

LipLase™ lézeres ajakfiatalítás

Nem maradhatunk fiatalok örökké. Az idő múlásával bőrünk nedvességet veszít, kevesebb kollagént termel, vékonyodik, ráncok jelennek meg. Az időt megállítani nem tudjuk, de a múlásával jelentkező változásokat sok esetben sikerrel tudjuk kontrollálni. Pácienseink kérését is figyelembe véve a gyógyító, orvosi kezelések mellett ezért tettünk elérhetővé lézer központunkban esztétikai lézerkezeléseket is.

Mi a LipLase™ lézeres ajakfiatalítás?

Új generációs ajakfiatalítás, mellyel idegen anyag bevitele, vágás, tűszúrás nélkül tudjuk az ajkak szöveteit frissíteni. A száj környéki szöveteket Erbium:Yag, illetve Neodymium:YAG kombinált lézerkezelésével fiatalítjuk. Az eredmény azonnali: teltebb ajkak, a száj körüli ráncok kisimulása.

A LipLase™ lézeres ajakfiatalítás igen népszerű pácienseink körében, hiszen rövid, fájdalmatlan, könnyen elérhető kezelés. Eredménye azonnal látszik, így akár egy fontosabb esemény előtt 1-2 nappal elvégezve is meggyőző eredményt kapunk. Ideális választás akkor is, ha komolyabb orvosesztétikai kezelés előtt egy kisebb területen szeretné a lézer hatását kipróbálni.

Régóta tervezi az ajakfeltöltést, de idegenkedik az invazív kezelésektől?

A LipLase™ lézeres ajakfiatalítás jelentheti az ideális megoldást az Ön számára!

Hogyan működik?

Az eddig elérhető ajakfeltöltések tűszúrással, idegen anyag bevitelével jártak, míg a LipLase™ lézeres ajakfiatalítás során a szervezet saját kollagén állományának stimulálásával érünk el látványos eredményt kíméletesen, fájdalom nélkül. Az ajkak külső és szájüregi felszínének lézerkezelése serkenti a kollagén újraképződését, így az ajkak és környéke rövidesen teltebbé, feszesebbé válik, a száj körüli ráncok kisimulnak. A 15-20 perces kezelés fájdalommentes, gyógyulási idő nincs, Ön azonnal visszatérhet napi teendőihez. A LipLase™ kezelést 3 alkalommal célszerű elvégezni, a kezelések között 2-3 hetes szünetet tartva.

Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz!

A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központ orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Felhasznált szakirodalom
Dr. Oksana Naumova. Full face resurfacing in one procedure J LA&HA – J Laser Health Acad 2019; 2019(1):CB11

Natasa Teovska Mitrevska. New Rejuvenation of the Lips with Erbium:YAG and Nd:YAG laser J LA&HA – J Laser Health Acad 2018; 2018(1):S10