M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Debrecen, Kétmalom U. 5

info@noilezer.hu

Nyitvatartás: H-CS: 8:00 – 16:00

Válasszon kezelést!

EMSELLA® kezelés

Őrizze meg intim egészségét!

Kelet-Magyarországon először klinikánkon érhető el a korszerű technológián alapuló BTL EMSella® orvostechnikai eszköz, amellyel a gátizmok soha nem tapasztalt eredménnyel erősíthetőek. A nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses terápia alkalmazása kúraszerűen javasolt a medencefenék izmainak erősítésére, inkontinencia kezelésére, valamint az intim egészség megőrzésére.

Ruhában végzett fájdalmatlan kezelések
95% elégedettség inkontinencia kezelésében
85% javulás az intim elégedettségben

EMSella® kezelés – Gátizomtorna, ami biztosan hatásos

Nem tudja, helyesen végzi-e a gátizomtornát? Nincs ideje rendszeresen végezni a gyakorlatokat? A BTL EMSellával folytatott egyetlen 30 perces kezelés több ezernyi medencefenék izom összehúzódást eredményez, amely rendkívül fontos az izmok erősítésében. A kezelés ruhában történik, teljesen fájdalommentes.

Mondjon nemet az inkontinenciára!

Eredményes kezelés az inkontinencia gyógyítására, a szülés utáni regenerációra, az intim elégedettség javítására.

Az EMSella® kezelés hatékonysága

A terápia megtervezésében, az első kezelés elvégzésben orvosaink segítenek, a kúraszerűen ismételt kezelések alatt speciálisan képzett fizioterapeuta áll folyamatosan a rendelkezésükre. Az optimális eredmény érdekében 4-6 kezelést javaslunk, a kezelések között 2-4 nap szünetet tartva.

Inkontinencia - EMSella® kezelés

Alkalmas vagyok a kezelésre?

A kezelés pácienseink széles körének ajánlható, azonban az elektromágneses terápia miatt bizonyos esetekben ellenjavallt. A kezelés nem végezhető el többek között az alábbi esetekben:
  • Implantált defibrillátorok vagy neurostimulátorok.
  • Elektronikus implantátumok.
  • Fém-implantátumok, fém tartalmú méhen belüli eszköz.
  • Antikoaguláns terápia.
  • Rosszindulatú daganat.
  • Lázas állapot, menstruáció.
  • Várandósság.

Munkatársaink mindenben segítségére lesznek, hogy Ön a legnagyobb eredményességgel használhassa az inkontinencia nem műtétes kezelésének korszerű formáját.

Szakmai partnerünk véleménye központunkról

„Debreceni Nőgyógyászati és Orvosesztétikai Központ kiemelt BTL partner, BTL Excellence központ, valamint KOL pozícióban több készülék képviselője.

Büszkén és magabiztosan állítjuk, hogy az egyik legértékesebb BTL partnerünk, aki nagy értéket képvisel számunkra. Kimagasló szakértelemmel bírnak, amely nemzetközi szinten is kiemelkedő, valamint munkájukat a profizmus, a felkészültség, a nyitottság és az emberség jellemzi.

A csapat kiváló szakemberekből áll, akik által nyújtott szolgáltatások színvonala az ügyfelek felé páratlan, figyelve a legapróbb részletekre. Elsődleges szempont számukra a páciensek elégedettsége, így az ügyfélközpontúság mellett mindig törekednek arra, hogy a lehető legkorszerűbb technológiát tegyék elérhetővé klinikájukon, lépést tartva a nemzetközi újdonságokkal.

Az évek során kialakult együttműködésünket a profizmus és a megbízhatóság jellemzi. Csakis pozitív tapasztalatról számolhatunk be, a szakmában minden téren számíthatunk rájuk, igazi partneri kapcsolat szövődött közöttünk, ahol mi büszkén mondhatjuk el, hogy központjukban kiemelkedő szaktudással képviselik készülékeinket.

Nagyon örömmel tölt el bennünket, hogy a Debreceni Nőgyógyászati és Orvosesztétikai Központ csapata a BTL-t választotta.”

Csaba Anita