Kiemelt kezeléseink

EMSELLA® kezelés

Őrizze meg intim egészségét!

Kelet-Magyarországon először klinikánkon érhető el a korszerű technológián alapuló BTL EMSella® orvostechnikai eszköz, amellyel a gátizmok soha nem tapasztalt eredménnyel erősíthetőek. A nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses terápia alkalmazása kúraszerűen javasolt a medencefenék izmainak erősítésére, inkontinencia kezelésére, valamint az intim egészség megőrzésére.

Ruhában végzett fájdalmatlan kezelések
95% elégedettség inkontinencia kezelésében
85% javulás az intim elégedettségben

EMSella® kezelés – Gátizomtorna, ami biztosan hatásos

Nem tudja, helyesen végzi-e a gátizomtornát? Nincs ideje rendszeresen végezni a gyakorlatokat? A BTL EMSellával folytatott egyetlen 30 perces kezelés több ezernyi medencefenék izom összehúzódást eredményez, amely rendkívül fontos az izmok erősítésében. A kezelés ruhában történik, teljesen fájdalommentes.

Mondjon nemet az inkontinenciára!

Eredményes kezelés az inkontinencia gyógyítására, a szülés utáni regenerációra, az intim elégedettség javítására.

Az EMSella® kezelés hatékonysága

A terápia megtervezésében, az első kezelés elvégzésben orvosaink segítenek, a kúraszerűen ismételt kezelések alatt speciálisan képzett fizioterapeuta áll folyamatosan a rendelkezésükre. Az optimális eredmény érdekében 4-6 kezelést javaslunk, a kezelések között 2-4 nap szünetet tartva.

Inkontinencia - EMSella® kezelés

Alkalmas vagyok a kezelésre?

A kezelés pácienseink széles körének ajánlható, azonban az elektromágneses terápia miatt bizonyos esetekben ellenjavallt. A kezelés nem végezhető el többek között az alábbi esetekben:
  • Implantált defibrillátorok vagy neurostimulátorok.
  • Elektronikus implantátumok.
  • Fém-implantátumok, fém tartalmú méhen belüli eszköz.
  • Antikoaguláns terápia.
  • Rosszindulatú daganat.
  • Lázas állapot, menstruáció.
  • Várandósság.

Munkatársaink mindenben segítségére lesznek, hogy Ön a legnagyobb eredményességgel használhassa az inkontinencia nem műtétes kezelésének korszerű formáját.

EMSella® kezelésre jelentkezem!