M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Debrecen, Kétmalom U. 5

info@noilezer.hu

Nyitvatartás: H-CS: 8:00 – 16:00

Válasszon kezelést!

A CELLULIT KEZELÉS JÖVŐJE

Magyarországon elsőként klinikánkon!

A narancsbőr szinte minden nőt érint!

• A pubertáskor után a nők 80–90%-a él együtt valamilyen típusú narancsbőrrel.*

• Az első terhesség után a nők 86%-ának problémája van a bőr rugalmasságával.**

• 20 éves kor után évente 1%-kal kevesebb kollagén termelődik, 10 évenként pedig a bőr vastagsága körülbelül 7%-kal csökken.***

*LUEBBERDING, Stefanie, Nils KRUEGER a Neil S. SADICK. Cellulit: Bizonyítékokon alapuló kutatói felülvizsgálat. American Journal of Clinical Dermatology[online]. 2015, 16(4), 243-256 [cit. 2017-11-29]. DOI: 10.1007/s40257-015-0129-5. ISSN 1175-0561. **CRAWFORD, Leslie a Sierra SENYAK. Friss anyukák testi felmérése: 7,000 nő mondta el a véleményét. Baby center [online]. [cit. 2018-02-12].Forrás oldal: www.babycenter.com. ***OBAGI, S.Miért ráncosodik korral a bőr ? Mi a legjobb módja annak, hogy ezt a folyamatot lelassítsuk vagy megelőzzük? Scientific American [online]. [cit. 2018-02- 12]. Source page: www.scientificamerican.com. ROBERT, L. a T. FULOP. Aging: Tények és teóriák. Switzerland: Karger Publishers, 2014. ISBN 978–3–318–02652–8.

Az EMTONE® cellulit kezelés hatékonysága

A KITŰZÖTT CÉL 4 KEZELÉSSEL, KEVESEBB MINT 2 HÉT ALATT ELÉRHETŐ

Bizonyított, hogy a készülék biztosította sugárzások egyidejű alkalmazása lényegesen nagyobb hatást gyakorol a kötőszövetre, mint a két energia egymást követő alkalmazása. A szinergikus kibocsátás a felére csökkenti a kezelési időt, miközben fokozza a kötőszövetre gyakorolt hatást.

A puha és a kemény cellulit minden típusára.

Ernyedt, laza bőrre.

Minden testalkatra (BMI megkötés nélkül).

Minden bőrtípusra.

Mi az EMTONE®?

Az EMTONE® egy egyedülálló készülék, amely egyszerre szolgáltat termikus és mechanikus energiát annak érdekében, hogy műtéti beavatkozás nélkül, mégis hatékony módon szüntesse meg a cellulit (narancsbőr) és a meglazult bőr kialakulásának fő okait.

Hogyan működik?

A monopoláris rádiófrekvencia és a célzott nyomásenergia a tünetek elnyomása helyett a kiváltó okok kezelését teszi lehetővé. Rövid időn belül – csupán 4 alkalom után – nemcsak látható, hanem ténylegesen érezhető változást idéz elő.

Megcélozható testfelületek

A NARANCSBŐR MIND AZ 5 TÜNETÉRE HAT

Fenék
Has
Tricepsz
Comb

5 ok, az EMTONE® cellulit kezelés mellett

AZONNALI ÉS HOSSZAN TARTÓ HATÁS

1. Csökkenti a zsírsejtek méretét.

2. Fokozza a kollagéntermelést.

3. Helyreállítja a bőr rugalmasságát.

4. Serkenti a véráramlást.

5. Elősegíti a salakanyag kiürülését.

%

Kollagén növekedés

%

Elasztin növekedés

%

Bőr vastagságának növekedése

Szakmai partnerünk véleménye központunkról

„Debreceni Nőgyógyászati és Orvosesztétikai Központ kiemelt BTL partner, BTL Excellence központ, valamint KOL pozícióban több készülék képviselője.

Büszkén és magabiztosan állítjuk, hogy az egyik legértékesebb BTL partnerünk, aki nagy értéket képvisel számunkra. Kimagasló szakértelemmel bírnak, amely nemzetközi szinten is kiemelkedő, valamint munkájukat a profizmus, a felkészültség, a nyitottság és az emberség jellemzi.

A csapat kiváló szakemberekből áll, akik által nyújtott szolgáltatások színvonala az ügyfelek felé páratlan, figyelve a legapróbb részletekre. Elsődleges szempont számukra a páciensek elégedettsége, így az ügyfélközpontúság mellett mindig törekednek arra, hogy a lehető legkorszerűbb technológiát tegyék elérhetővé klinikájukon, lépést tartva a nemzetközi újdonságokkal.

Az évek során kialakult együttműködésünket a profizmus és a megbízhatóság jellemzi. Csakis pozitív tapasztalatról számolhatunk be, a szakmában minden téren számíthatunk rájuk, igazi partneri kapcsolat szövődött közöttünk, ahol mi büszkén mondhatjuk el, hogy központjukban kiemelkedő szaktudással képviselik készülékeinket.

Nagyon örömmel tölt el bennünket, hogy a Debreceni Nőgyógyászati és Orvosesztétikai Központ csapata a BTL-t választotta.”

Csaba Anita

Gyakran ismételt kérdések

Ideális jelölt vagyok az EMTONE® cellulit kezelésre?

Az EMTONE® cellulit kezelés ideális mindazok számára, akik nem invazív cellulit-csökkentést, valamint a bőr megjelenésének és élettani funkcióinak általános javulását szeretnék elérni.

Mennyi ideig tart az EMTONE® cellulit kezelés?

Az első látogatás során – egy állapotfelmérést követően – személyre szóló kezelési tervet állítunk össze. A legtöbb páciens 4 kezelésen esik át, hetente egy vagy két alkalomra ütemezve. Egy kezelés – a megcélzott területtől függően – általában 20 percet vesz igénybe.

Milyen érzés az EMTONE® cellulit kezelés?

A forradalmi EMTONE® technológia a termikus és mechanikus energia egyidejű leadásán alapul. A terápiát leggyakrabban egy forró köves masszázshoz hasonlítják (intenzív mechanikus rezgésekkel kiegészülve). A kezelést pihentető, fekvő helyzetben végezzük.

Mennyi idő után válik láthatóvá az EMTONE® cellulit kezelés eredménye?

A páciensek már egyetlen kezelést követően javulásról számolnak be. Az eredmények jellemzően tovább javulnak a következő néhány hónapban. A kezelés után azonnal folytathatja a szokásos tevékenységeit.

Milyen rendszerességgel ajánlott az EMTONE® cellulit kezelést igénybe venni?

A látványos eredmény elérése érdekében célszerű 4 kezelést elvégezni 2 héten belül.

Szeretettel várjuk a jelentkezését!

Kezeléseink igénybevételére előzetes megbeszélést és vizsgálatot követően, időpont egyeztetés után van lehetőség. Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.