M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Debrecen, Kétmalom U. 5

info@noilezer.hu

Nyitvatartás: H-CS: 8:00 – 16:00

Válasszon kezelést!

FRAC3® lézeres szőrtelenítés

A Fotona által kifejlesztett FRAC3® lézeres szőrtelenítés során nagy intenzitású lézerimpulzusok érik a bőrt rendkívül rövid időtartamban. Ez az idő elegendő a legtöbb típusú szőrszál eltávolításához, de nem károsítja feleslegesen a bőrt. A Nd:YAG lézer által elérhető mélység megfelelő ahhoz, hogy elérje és elpusztítsa a legmélyebben lévő szőrtüszőket is. Így valamennyi testfelszínen sikerrel alkalmazható. A kezelés után nincs szőrbenövés, irritáció és ferzőződés. A FRAC3® lézeres szőrtelenítés természetesen férfiaknál is alkalmazható.

Hogyan működik a FRAC3® lézeres szőrtelenítés?

A kezelés során a Nd:YAG lézersugár energiája szelektíven nyelődik el a szőrt ellátó ér hemoglobinjában, a szőrhagymában és a szőrszál anyagában, így elpusztítva a szőrtüszőt. A lézerenergia fennmaradó része a kisebb bőrhibákban nyelődik el, mielőtt a hőhatás elérné a környező, nem kezelendő szövetet. Az emberi szőrszál növekedése ciklikus: aktív növekedési, átmeneti és nyugalmi időszakok váltják egymást.

Szabaduljon meg a nem kívánt szőrszálaktól bőrkárosodás, benövés, irritáció és fertőződés nélkül a FRAC3® lézeres szőrtelenítés segítségével!

A lézeres szőrtelenítés csak a ténylegesen növekvő fázisban lévő szőrtüszőket éri el, ezért van szükség ismételt kezelésre, amint újabb szőrtüszők lépnek növekedési fázisba.
FRAC3® lézeres szőrtelenítés eredménye
A FRAC3 ® kezeléseket a világ legjobbjának tartott Fotona Sp Dynamis Pro lézerkészülékkel és speciális szkennerekkel végezzük, hogy Ön biztosan elégedett legyen. A lézerparaméterek beállításai egyszerűen módosíthatók az Ön bőrtípusa, a szőrszálak vastagsága és színe alapján. Így érhetünk el megfelelő eredményességet. A szőrtelenítés kapcsán zselés és hideg levegős hűtést alkalmazunk, biztosítva a fájdalommentességet és a bőr védelmét.
Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz!

A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központ orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Felhasznált szakirodalom
Kim Jong-Gu, Anže ZormanJ Reduction of the Volume and Wrinkles under the Eyes using Non-Ablative 2940 nm Er:YAG Laser on the Lower Eyelid Palpebral Conjunctiva LA&HA – J Laser Health Acad 2018; 2018(1):36-38.

Lucas LC Chia Non-Surgical Periorbital Rejuvenation – A Holistic Approach J LA&HA – J Laser Health Acad 2018; 2018(1):S11