M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Debrecen, Kétmalom U. 5

info@noilezer.hu

Nyitvatartás: H-CS: 8:00 – 16:00

Válasszon kezelést!

Kombinált kéz rejuvenáció

Arcbőrünkkel sokat foglalkozunk, de ne feledjük, a kéz is mindig szem előtt van, kézfejünk bőre pedig sokszor többet árul el korunkról, mint az arcunk. A kéz bőre nagyobb igénybevételnek is van kitéve, gondoljunk csak a gyakori kézmosásra, kézfertőtlenítésre, különösen járvány idején. A korral egyre inkább jelentkező, vagy a napkárosodás okozta pigmentfoltok, hámló, kipirosodó területek jelezhetik a bőr védő funkciójának csökkenését, megváltozását.

Klinikánkon odafigyelünk, hogy Ön elégedett lehessen a kéz bőrének állapotával is: lézerkezeléssel, valamint ZO® Skin Health termékekkel tudunk Önnek segíteni abban, hogy kézfején a bőre szép és egészséges maradjon, ellenálljon a külső behatásoknak.

HandLase – a kézfej lézerkezelése

A különböző lézer hullámhossz segítségével egyénre szabott mértékben tudjuk a bőrt feszesíteni, a bőrfelszínt megújítani. A felületi réteg eltávolításával a kéz pigmentfoltjai halványodnak, eltűnnek, a teljes terület mély hámlasztásával egészséges, egységes felhám képződik.

Bőregészség dermokozmetikumokkal

A ZO® Skin Health termékei rendkívül eredményesek a kéz bőrének ápolásában, gyógyításában is. Bőrmegújító és tápláló hatóanyagai mélyen a bőrbe jutva segítenek a fiatalos állapot megőrzése mellett a pigmentfoltok eltüntetésében is. Tartós használatuk mellett kézfeje újra feszes, egészséges lesz.

Vegye igénybe kezeléseinket, személyre szabott terápiával segítünk a kézfej bőrproblémáin, az Ön igényei szerint.

Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz!

A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központ orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.