M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Debrecen, Kétmalom U. 5

info@noilezer.hu

Nyitvatartás: H-CS: 8:00 – 16:00

Válasszon kezelést!

EMSCULPT®

AZ ALAKFORMÁLÁS ÚJ GENERÁCIÓJA

Intenzív izomépítés és zsírbontás műtéti beavatkozás nélkül

Az EMSCULPT® alakformáló eljárás magas intenzitású, fókuszált elektromágneses energia (HIFEM) segítségével idéz elő izomösszehúzódásokat. A kezelés ideje alatt zsírbontás és izomépítés egyszerre zajlik le az érintett testrészen, ami ezáltal feszesebbé, tonizáltabbá és erősebbé válik, kerülete pedig szemmel látható mértékben csökken.

Az EMSCULPT® alakformálás bárki számára ideális lehet, aki intenzív izomerősítésre és zsírégetésre törekszik. Abban az esetben, ha valaki rendszeresen sportol, és a megcélzott testfelületen maximum 2-3 centiméteres zsírréteg található, akár már egyetlen kezelés után is látványos eredmény érhető el.

20 000 összehúzódás fél óra alatt

Az izomszövetbe juttatott impulzusok olyan összehúzódásokat idéznek elő, amelyeket hagyományos testmozgással nem lehet elérni. Mindössze 30 perc alatt drasztikus változás érhető el – a kezelt terület izomzata megerősödik és megnő.

Kettős hatás egyetlen kezeléssel

A szervezetnek az intenzív összehúzódások elvégzéséhez energiára van szüksége, ezt pedig a kezelt területen felhalmozódott zsír lebontásával képes elérni. Az izomzat növekedése mellett tehát a felesleges zsírsejtek is elpusztulnak.

Eredmények 4 EMSCULPT® kezelés után

%

elégedettség

%

kevesebb zsír

%

több izom

Az EMSCULPT® kezeléssel megcélozható testfelületek

Alakformálás tetőtől talpig

Fenék
Has
Vádli
Tricepsz
Bicepsz

Az EMSCULPT® kezelés menete

Alakformálás lépésről lépésre

1.
Az EMSCULPT® gép lapátszerű applikátorait felhelyezzük és rögzítjük a kezelendő testfelületre, majd bekapcsoljuk a szerkezetet.
2.
Az első kezelés alkalmával a legalacsonyabb intenzitáson kezdjük meg a zsírbontást és az izomépítést, majd fokozatosan haladunk tovább.
3.
A kitűzött cél elérése érdekében a maximális intenzitás elérése a célunk, de csak addig fokozzuk az összehúzódások erejét, amíg Ön kellemesen érzi magát.
4.
A 30 perces folyamat közben gyors, gyengédebb, valamint elnyújtott, erőteljesebb izomösszehúzódások váltakozva követik egymást.
5.
A kezelést követően nyugodtan végezheti a megszokott tevékenységeit – másnap esetleg enyhe izomlázat tapasztalhat

Az EMSCULPT® kezelés eredménye

A kitűzött cél kevesebb mint 2 hét alatt elérhető

A kívánt ereményhez 4 kezelésre, közöttük pedig 2-5 napos pihenőidőszakok beiktatására van szükség. Az EMSCULPT® gyártója által végzett klinikai vizsgálatok eredményei alapján ezidő alatt az izomtömeg átlagosan körülbelül 16%-kal növekszik, a zsír pedig 19%-kal csökken.
Nem kell gyógyulási időszakkal számolni.
Egyszerre épül az izomzat és bomlanak a zsírsejtek.
A kezelés nem igényel aktív részvételt.
4 alkalom után szemmel látható az eredmény.

Szakmai partnerünk véleménye központunkról

„Debreceni Nőgyógyászati és Orvosesztétikai Központ kiemelt BTL partner, BTL Excellence központ, valamint KOL pozícióban több készülék képviselője.

Büszkén és magabiztosan állítjuk, hogy az egyik legértékesebb BTL partnerünk, aki nagy értéket képvisel számunkra. Kimagasló szakértelemmel bírnak, amely nemzetközi szinten is kiemelkedő, valamint munkájukat a profizmus, a felkészültség, a nyitottság és az emberség jellemzi.

A csapat kiváló szakemberekből áll, akik által nyújtott szolgáltatások színvonala az ügyfelek felé páratlan, figyelve a legapróbb részletekre. Elsődleges szempont számukra a páciensek elégedettsége, így az ügyfélközpontúság mellett mindig törekednek arra, hogy a lehető legkorszerűbb technológiát tegyék elérhetővé klinikájukon, lépést tartva a nemzetközi újdonságokkal.

Az évek során kialakult együttműködésünket a profizmus és a megbízhatóság jellemzi. Csakis pozitív tapasztalatról számolhatunk be, a szakmában minden téren számíthatunk rájuk, igazi partneri kapcsolat szövődött közöttünk, ahol mi büszkén mondhatjuk el, hogy központjukban kiemelkedő szaktudással képviselik készülékeinket.

Nagyon örömmel tölt el bennünket, hogy a Debreceni Nőgyógyászati és Orvosesztétikai Központ csapata a BTL-t választotta.”

Csaba Anita

Szeretettel várjuk a jelentkezését!

Kezeléseink igénybevételére előzetes megbeszélést és vizsgálatot követően, időpont egyeztetés után van lehetőség. Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.