M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Debrecen, Kétmalom U. 5

info@noilezer.hu

Nyitvatartás: H-CS: 8:00 – 16:00

Válasszon kezelést!

Hűségprogram

Kedves Vendégeink!

Kezeléseinket visszatérően igénybe vevő pácienseink a Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központ legnagyobb értékei. Szeretnénk, ha ezt a megbecsülést Önök is folyamatosan érzékelnék. Szakmailag biztonságban érezhetik magukat a világ egyik legkorszerűbb lézerkészüléke és munkatársaink rendszeres szakmai továbbképzése mellett, de folyamatosan azon fáradozunk, hogy Önök a lézerközpontunkba történő megérkezésük pillanatától kezdve kellemesen is érezzék magukat. A halk zene, a gyertyafény, munkatársaink kedvessége mind hozzájárulnak ahhoz, hogy legtöbb páciensünk úgy érezze: jó nálunk lenni. Bevezetett, új hűségkártya programunk azt célozza, hogy ez a kellemes érzés ne kopjon meg, ellenkezőleg mindig újabb és újabb elemekkel gyarapodjon. Figyelmességekkel, apró meglepetésekkel és előnyökkel szeretnénk még emlékezetesebbé tenni a nálunk eltöltött időt.

Mi a hűségprogram?

A Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központ orvosai három szintű hűségprogrammal hálálják meg visszatérő páciensei bizalmát. A CLUB, GOLD és PLATINA kártyák emelkedő értékű kedvezményre, különleges szolgáltatások igénybevételére jogosítják tulajdonosukat. A sorszámozott, névre szóló kártyát az egyes szintek elérésekor rendelőnkben kapják meg vendégeink, a kártya másra át nem ruházható. A szintnek megfelelő kedvezményt a kezelés díjának kiegyenlítésekor, a kártya bemutatásával veheti igénybe. Minden kezelés díjának kiegyenlítése regisztrálásra kerül. A kedvezmény mértéke mindig az aktuálisan érvényes kártyaszintnek megfelelő, ha az adott kezelés kapcsán lép következő szintre, úgy azt a kedvezményt a következő kezelésnél érvényesítheti. Minden kiadott kártya egy évig érvényes, azonban minden kezelést követően automatikusan újabb egy évvel meghosszabbodik.

CLUB

Hűségprogram

Minden páciensünk CLUB kártya tulajdonossá válik egy teljes árú nőgyógyászati lézerkezelés, vagy megegyező árú (150 000 Ft) egyéb szolgáltatás igénybevétele esetén.

GOLD

Minden páciensünk GOLD kártya tulajdonossá válik egy teljes árú komplett nőgyógyászati lézerkezelési csomag, vagy megegyező árú (450 000 Ft) egyéb szolgáltatás igénybevétele esetén.

PLATINA

Legmagasabb szintű klubtagsági kártyánk kiemelten fontos vendégeinknek.

Minden páciensünk PLATINA kártya tulajdonossá válik 2 nőgyógyászati kezelési csomag, vagy azzal egyenértékű egyéb szolgáltatás igénybevételét követően.

További részletekért keressenek elérhetőségeink valamelyikén.