Kiemelt kezeléseink

SkinPen® mikrotűs eljárás

Hozza felszínre szépségét a SkinPen® Precision segítségével!

Új mikrotűs eljárás a szépség és bőregészség elérésében és megtartásában, a finom ráncok és aknés hegek kezelésében. Hatásosságát és biztonságos alkalmazását klinikai tanulmányok igazolják. Klinikánk Magyarországon az elsők között tette elérhetővé a SkinPen eljárást, és vált hetek alatt az egyik legnépszerűbb kezelésünkké.

Természetes hatású eredmény
Minimális gyógyulási idő
Bármely bőrszínre és bőrtípusra alkalmazható

Hogyan működik?

Mikrotűs kezeléseket már két évtizede végeznek, azonban a SkinPen® alkalmazása mind hatásosság, mind megbízhatóság területén jelentős előrelépést jelent. A precíziós módszer a korábbinál eredményesebb és megbízhatóbb kezelést tesz lehetővé az aknés hegek, a finom ráncok kezelésében. Kezelés során előzetes helyi érzéstelenítést követően az eszközzel az arcon végighaladva több ezer mikrocsatornát hozunk létre, stimulálva a szervezet regenerációs képességét, fokozva a kollagén szintézist, javítva az arcon-nyakon lévő finom ráncok és aknés hegek képét. Az eljárás sikerrel alkalmazható a pigmentzavarok korrekciójában is. A kívánt eredmény eléréséhez a bőrtípustól és a kiindulási állapottól függően 1-3 kezelést javaslunk, a kezeléseket havonta ismételve.

Kérhetem-e a SkinPen® kezelést?

Eltérően sok más kezeléstől a SkinPen® kezelés férfiakban és nőkben is biztonsággal és eredményesen alkalmazható bőrszínre és bőrtípusra való tekintet nélkül. A ritka ellenjavallatokról (pld. véralvadási zavar, fertőző bőrbetegség, lidocain érzékenység) orvosaink részletesen tájékoztatják majd.

Mérsékelné ráncait? Elhalványítaná aknés hegeit? Korrigálná a pigmenteltéréseket?

Válassza a tűpontos SkinPen® eljárást!

A kezelt páciensek több mint 90%-a másoknak is javasolja

Akik már kipróbálták

„a bőröm már két nap múlva érezhetően rugalmasabb, élettel telibb lett”

P.K. - 45 éves

„a kozmetikusom le volt döbbenve a változástól”

L.J. - 30 éves

„az egyik legjobb kezelés, amit eddig kaptam”

H.Sz. - 45 éves

SkinPen® kezelésre jelentkezem!