M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Debrecen, Kétmalom U. 5

info@noilezer.hu

Nyitvatartás: H-CS: 8:00 – 16:00

Válasszon kezelést!

TightSculpting® lézeres alakformálás

A lézeres alakformálás ideális megoldás lehet, ha egy körülírt testrész korrekciójára van szükség. A helyileg kialakuló zsírpárnák, a petyhüdt rugalmatlan bőr egy ülésben történő kezelésére a Fotona forradalmian új kezelést hozott létre. A kiváló eredmények nyomán az alakformáló lézerkezelés rövid időn belül az egyik leggyakrabban végzett lézeres testkezelés lett. A lézeres alakformálás nem fogyasztó technika, biztosan nem alkalmas a testsúly több kilogrammos csökkentésére, de tökéletes eredmény adhat a test kontúrjának korrekciójában, a helyileg lerakódott zsírpárnak eltüntetésében.

TightSculpting® – Mi a lézeres alakformálás?

A Fotona TightSculpting® lézeres alakformálás egy különleges, bármely testfelszínen alkalmazható lézeres alakformálás. Szúrás, vágás nélkül képes a zsírszövet mennyiségének csökkentésére, idegen anyag bevitele nélkül a bőr feszesítésére. A kettős hullámhosszú lézer kimagasló eredményt nyújtva végzi el a zsírsejtek elpusztítását hő közvetítésével, valamint a kollagénrostok újrastruktúrálását. A lézeres alakformálás bármely testrészen biztonságosan és hatékonyan elvégezhető.

Elégedetlen valamelyik testrészével?

A Fotona TightSculpting® lézeres alakformálás alkalmazásával szúrás és vágás nélkül csökkenthető a zsírszövet mennyisége.

Hogyan működik a lézeres alakformálás?

1. lépés

Mélyreható bőrfeszesítés és zsírszövetcsökkentés PIANO® üzemmódú impulzusok alkalmazásával

A Nd:Yag lézerfény energiája úgy melegíti a szövetet, hogy miközben a felhám sértetlen marad, a hám alatti zsírsejtek anyagcseréjét serkenti. A PIANO® üzemmód egyedülállóan hosszú, másodperces időtartamú lézerimpulzusai teljes vastagságú szövetmelegítést és általános feszesítő hatást eredményez.

2. lépés

A bőrfelszín korrekciója SMOOTH® üzemmódú impulzusok alkalmazásával

A kezelés második szakaszát Er:Yag lézerfény speciális beállításával végezzük, mely ideális a bőrfeszesítésre. Az intenzív, irányított felszíni szövetmelegítés stimulálja a kollagénrostok átrendeződését és újraképződését. A folyamatok a bőr petyhüdtségének csökkenését és a rugalmasság fokozódását eredményezik a kezelt területen.
A TightSculpting® kezeléseket a világ legjobbjának tartott Fotona Sp Dynamis Pro lézerkészülékkel és speciális szkennerekkel végezzük, hogy Ön biztosan elégedett legyen. A beállítások teljeskörű testreszabhatósága lehetővé teszi, hogy az Ön elképzelésének lehető legjobban megfelelő klinikai eredményt érjünk el.
Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz!

A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központ orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Felhasznált szakirodalom
Matjaz Lukac, Jernej Kukovic, Blaz Tasic Muc, Nejc Lukac, Matija Milanic. TightSculpting®: A Complete Minimally Invasive Body Contouring Solution; Part I: Sculpting with PIANO® technology J LA&HA – J Laser Health Acad 2018; 2018(1):16-25.

Matjaz Lukac, Anze Zorman, Franci Bajd. TightSculpting®: A Complete Minimally Invasive Body Contouring Solution; Part II: Tightening with FotonaSmooth® Technology J LA&HA – J Laser Health Acad 2018; 2018(1):26-35.

Vas K, Besenyi Z, Urbán S, Badawi A, Pávics L, Erős G, Kemény L. Efficacy and safety of long pulse 1064 and 2940 nm lasers in noninvasive lipolysis and skin tightening J Biophotonics 2019 Sep;12(9):e201900083. doi: 10.1002/jbio.201900083. Epub 2019 May 30.