M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Debrecen, Kétmalom U. 5

info@noilezer.hu

Nyitvatartás: H-CS: 8:00 – 16:00

Válasszon kezelést!

Klinikánk

Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központ

Műtétmentes megoldások mindenkinek

A Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központ a nőgyógyászati lézerkezelések széles körét biztosítja ambulanter módon. Nincs szükség érzéstelenítésre, hiszen egyetlen beavatkozás sem jár elviselhetetlen kellemetlenségekkel – nem kerül sor katéterezésre vagy kényelmetlen vizsgálatokra. Mindennapi tevékenységeiket az intimklinika meglátogatása után pácienseink azonnal tudják folytatni, sem a munkából, sem a család életéből nem esnek ki a kezelések miatt. Az esztétikai nőgyógyászat alkalmazásával megőrizhetik intim szépségüket, és boldogabb lehet a szexuális életük. Intimklinikánkon, a Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központban a manapság elérhető legkorszerűbb lézertechnológiát, a Fotona IncontiLase, IntimaLase, RenovaLase és ProlapLase kezeléseket alkalmazzuk SmoothTM technológiával, és Magyarországon az elsők között vezettük be az IntraLase kezeléseket.

Büszkék vagyunk rá, hogy személyre szabott, eredményes és kíméletes megoldásokat kínálva az elérhető legjobb ellátásban részesíthetjük a hozzánk forduló pácienseket.
Több száz sikeres nőgyógyászati kezelés mellett a Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központban 2017-ben bevezettük az orvos-esztétikai lézerkezeléseket is. A kedvező eredmények alapján – az Önök igényeit szem előtt tartva – újabb és újabb területeken alkalmazzuk a műtétmentes megoldásokat. A kiváló eredmények két fontos feltétele a korszerű készülék és az azt üzemeltető szakértő kéz. Büszkén mondhatjuk, hogy mindkét területen jól teljesítünk. Folyamatos képzéssel az elmúlt években közel 10 országban, Szlovéniától Kanadáig, Olaszországtól Kuwaitig a világ legjobbjaitól tanultunk, hogy a nőgyógyászati kezelések mellett a leginkább eredményes, egyénre szabott kezelést tudjuk Önöknek biztosítani az orvos-esztétika területén is. A több évtizedes szakmai tapasztalat, a speciális jártasság és a csúcstechnológia együttesen teremtik meg annak a feltételét, hogy a Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központ páciensei gyógyultan és elégedetten lépjenek ki a rendelő ajtaján.
A kezeléseket egy Önnel egyeztetett időpontban, előzetes vizsgálatot követően végezzük el. Teljes mértékben alkalmazkodunk napirendjéhez: a kezeléseket akár kora reggeli órákban, vagy ebédidőben is igénybe veheti. Tájékozódjon, és éljen az új – jelenleg elérhető legkorszerűbb – lehetőségekkel.

Szeretettel várjuk, nézzen szét nálunk!

 

Orvosaink

Több évtizede a gyógyítás szolgálatában

Pácienseink egy része ragaszkodik a férfi nőgyógyászhoz, mások intim panaszaikat inkább női nőgyógyásszal szeretnék megosztani. A Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központban mindkettőre van lehetőség, kívánságát figyelembe vesszük. Biztos lehet benne, hogy rendelőnkben az inkontinencia kezelésében és az intim gyógyászatban jártas orvosokkal találkozik. Forduljon hozzánk bizalommal, szeretettel várjuk a jelentkezését!
Dr. Bartha Tünde

Telefonos bejelentkezés:
+36 30 976 8644

Dr. Major Tamás

Telefonos bejelentkezés:
+36 20 924 5379

Dr. Lőrincz Judit

Telefonos bejelentkezés:
+ 36 30 966 0304