M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Debrecen, Kétmalom U. 5

info@noilezer.hu

Nyitvatartás: H-CS: 8:00 – 16:00

Válasszon kezelést!

EXIONTM

ARCKEZELÉS EGYÉNRE SZABVA

2024 világújdonsága Magyarországon először klinikánkon: EXION TM

Az EXIONTM új korszakot nyit az arckezelésben. Három energiatípus (radiofrekvencia, mikrotű, célzott ultrahang) különböző kombinációját használva minden szempontból egyénre szabott kezelést tesz lehetővé. Az állapotmegőrzéstől az életkor előrehaladtával jelentkező finom elváltozások kezelésén át, az öregedés kifejezett jeleinek eredményes kezeléséig minden páciensünknek ott tudunk segíteni, ahol erre leginkább szükség van.

EXIONTM INTENSE

Jobb eredmény, kevesebb fájdalom

Az Exion Intense kezelés jelentős előrelépés az eddig elérhető radiofrekvenciás mikrotűs eljárásokhoz képest: a kezelés egyes lépéseit itt mesterséges intelligencia vezérli. Ez minden egyes pontban meghatározza a paramétereket az optimális eredmény érdekében. A precíz energiaátadásnak köszönhetően – több más hasonló kezeléssel szemben – elegendő egyetlen áthaladás és minimálisra csökken a fájdalom mértéke is, rövidebb a gyógyulási idő. A bőr mikrosérülései beindítják a bőr regenerációs folyamatait, amit a radiofrekvencia tovább erősít. A kezelés hatására fokozódik a szervezet kollagén és elasztin termelése, kisimulnak a ráncok, javul a bőr struktúrája. Az öregedés előrehaladott jeleinél is látványos eredményt ad.

Az arcfiatalítás mellett látványosan javítja az aknés hegek megjelenését, a test egyéb területein is jól használható a műtéti hegek és striák kezelésére.

Ha már próbált radiofrekvenciás mikrotűs kezelést, meg lesz lepve a különbségtől.
Ha még nem, válassza rögtön a legújabb, fájdalmatlan és eredményes módszert!

EXION: kevesebb fájdalom, jobb eredmény

EXIONTM INTENSE KEZELÉS UTÁN: KEVESEBB RÁNC, FIATALABB ARC

%

elégedettség

%

találta fájdalmatlannak a kezelést

x több kollagén

EXIONTM HyaSoft

Több hyaluronsav – természetesen

Az ExionTM HyaSoft kezelésnél monopoláris radiofrekvenciát és célzott ultrahangot használunk az arc bőrének feszesítésére. A kényeztető kezelés a kollagén és elasztin termelés fokozása mellett bizonyítottan elősegíti a szervezet hyaluronsav termelését. A hagyományosan alkalmazott injekciós készítményekkel és kozmetikai készítményekkel szemben ez az első módszer, ami képes a szervezet saját hyaluronsav termelését fokozni. A kényeztető kezelés fiatalabb életkorban alkalmazva eredményesen csökkenti az öregedés jeleinek megjelenését, később látványos eredményt ad a finom ráncok kezelésében, a bőr állapotának javításában.

EXIONTM HYASOFT KEZELÉS UTÁN: KISIMULT, FESZESEBB ARC

Világújdonságok együtt: próbálja ki az orvosesztétika leginnovatívabb arckezeléseit!

 • A 4 alkalmas EXIONTM kezeléssorozathoz egy EMFACE® arckezelést adunk ajándékba (az ajánlat 4 alkalmas EXIONTM Intense, Intense Prémium és HyaSoft prémium kezelésekre érvényes)
 • Az ajánlott 4 alkalmas EXIONTM Intense kezeléssorozat egy ajándék EMFACE® arckezeléssel 750 000 Ft helyett 550.000 Ft

Miért az EXIONTM ?

 • Látványosan csökkenti az arc öregedésének folyamatait
 • Az ExionTM Intense minimális kellemetlenséggel biztosít látványos javulást a ráncok halványításában, az arc fiatalításában
 • Az eddig elérhető radiofrekvenciás mikrotűs kezelésekhez képest kevesebb fájdalom, jobb eredmény, rövidebb gyógyulási idő
 • A kezelés lépéseit mesterséges intelligencia ellenőrzi a legjobb eredmény érdekében
 • Az ExionTM HyaSoft kényeztető arckezelés fájdalommentesen feszesíti bőrét
 • Nincs felépülési idő
 • Választható egy arcterület, de akár teljes arc, nyak, dekoltázs, kéz kezelése is – az eredmény minden területen meggyőző lesz
 • Az első és egyetlen eljárás, mely a szervezet saját hyaluronsav termelését képes fokozni
 • Rövid kezelési idők – ajánlott 4 alkalmas kezeléssorozat
 • Férfiak és nők egyaránt igénybe vehetik
 • Az ExionTM Intense és az ExionTM HyaSoft akár együlésben is elvégezhető a még jobb eredményért
 • Jól kombinálható egyéb orvosesztétikai kezelésekkel

Miért hozzánk forduljon?

 • Klinikánk a BTL magyarországi Excellence Központja
 • Az első orvosesztétikai központ hazánkban, ahol elérhetővé váltak az ExionTM kezelések
 • Az országban egyedülálló eszközpark minimálisan invazív orvosesztétikai kezelések elvégzésére
 • Az egyetlen klinika, ahol kombináltan elérhető az EMFACE®,  EXIONTM  Intense + HyaSoft és a FOTONA 4D lézerkezelés – a műtét és idegen anyag nélkül elérhető legjobb eredményért
 • Minden kezelésünk orvosi felügyelet mellett történik
 • BTL készülékeink segítségével teljes test kezelést tudunk biztosítani (Emface®, ExionTM, Emsculpt®, Emtone®, Emsella®)

Szakmai partnerünk véleménye központunkról

„Debreceni Nőgyógyászati és Orvosesztétikai Központ kiemelt BTL partner, BTL Excellence központ, valamint KOL pozícióban több készülék képviselője.

Büszkén és magabiztosan állítjuk, hogy az egyik legértékesebb BTL partnerünk, aki nagy értéket képvisel számunkra. Kimagasló szakértelemmel bírnak, amely nemzetközi szinten is kiemelkedő, valamint munkájukat a profizmus, a felkészültség, a nyitottság és az emberség jellemzi.

A csapat kiváló szakemberekből áll, akik által nyújtott szolgáltatások színvonala az ügyfelek felé páratlan, figyelve a legapróbb részletekre. Elsődleges szempont számukra a páciensek elégedettsége, így az ügyfélközpontúság mellett mindig törekednek arra, hogy a lehető legkorszerűbb technológiát tegyék elérhetővé klinikájukon, lépést tartva a nemzetközi újdonságokkal.

Az évek során kialakult együttműködésünket a profizmus és a megbízhatóság jellemzi. Csakis pozitív tapasztalatról számolhatunk be, a szakmában minden téren számíthatunk rájuk, igazi partneri kapcsolat szövődött közöttünk, ahol mi büszkén mondhatjuk el, hogy központjukban kiemelkedő szaktudással képviselik készülékeinket.

Nagyon örömmel tölt el bennünket, hogy a Debreceni Nőgyógyászati és Orvosesztétikai Központ csapata a BTL-t választotta.”

Csaba Anita

Szeretettel várjuk a jelentkezését!

Kezeléseink igénybevételére előzetes megbeszélést és vizsgálatot követően, időpont egyeztetés után van lehetőség. Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.