M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Debrecen, Kétmalom U. 5

info@noilezer.hu

Nyitvatartás: H-CS: 8:00 – 16:00

Válasszon kezelést!

BTL Excellence kezeléseink

Személyre szabott, többszörösen díjnyertes alakformáló, zsírbontó, bőrfeszesítő, cellulit kezelő és intim egészséget támogató kezeléseket kínálunk a Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központban.

EXIONTM

2024 világújdonsága

Az ExionTM egyénre szabható megoldásai új korszakot nyitnak az arckezelésekben. Az ExionTM Intense mikrotűs, radiofrekvenciás kezelés fájdalommentesen biztosít kiváló arcfiatalító eredményt. Mély ráncok, markáns elváltozások esetén is látványos a hatása. Az ExionTM HyaSoft a világon az első kezelés, mely képes a szervezet saját hyaluronsav termelését fokozni. A HyaSoft kezelést elsősorban fiatalabb pácienseinknek ajánljuk a fiatalos bőrállapot megőrzésére, finom ráncok kezelésére, a bőr feszesítésére.
Arckezelés egyénre szabva!

EMFACE®

ARCPLASZTIKA MŰTÉT NÉLKÜL
Az EMFACE® az első műtétmentes orvosesztétikai megoldás, mely egyszerre képes bőrünk állapotát és arcizmaink tónusát javítani. A kezelés nem invazív, mindössze 20 percet vesz igénybe és nincs gyógyulási idő. Az EMFACE® kiválóan alkalmazható egyéb esztétikai kezelés kiegészítéseként is.

Mérhető eredmény 4 elvégzett kezelés után.

EMSCULPT®

AZ ALAKFORMÁLÁS ÚJ GENERÁCIÓJA
Az EMSCULPT® alakformálás ideális lehet, ha intenzív izomerősítésre és zsírégetésre törekszik. Amennyiben rendszeresen sportol, és a megcélzott testfelületen maximum 2–3 centiméteres zsírréteg található, akár már egyetlen kezelés után is látványos eredmény érhető el, de a javasolt 4 kezelés minden esetben érdemi változást hoz.

A kitűzött cél kevesebb mint 2 hét alatt elérhető!

Emtone cellulit kezelés - Női lézer

EMTONE®

A CELLULIT KEZELÉS JÖVŐJE

Az EMTONE® nyújtotta monopoláris rádiófrekvencia és a célzott nyomásenergia a tünetek elnyomása helyett a kiváltó okok kezelését teszi lehetővé. Rövid időn belül – csupán 4 alkalom után – nemcsak látható, hanem ténylegesen érezhető változást idéz elő.

A kitűzött cél kevesebb mint 2 hét alatt elérhető!

EMSELLA®

A MEDENCEFENÉK IZOMZAT TÁMOGATÓJA
Kelet-Magyarországon először klinikánkon érhető el a korszerű technológián alapuló EMSELLA® orvostechnikai eszköz. Egyetlen 30 perces kezelés több ezernyi medencefenék izom-összehúzódást eredményez.

A kezelés ruhában történik, és teljesen fájdalommentes!

Szakmai partnerünk véleménye központunkról

„Debreceni Nőgyógyászati és Orvosesztétikai Központ kiemelt BTL partner, BTL Excellence központ, valamint KOL pozícióban több készülék képviselője.

Büszkén és magabiztosan állítjuk, hogy az egyik legértékesebb BTL partnerünk, aki nagy értéket képvisel számunkra. Kimagasló szakértelemmel bírnak, amely nemzetközi szinten is kiemelkedő, valamint munkájukat a profizmus, a felkészültség, a nyitottság és az emberség jellemzi.

A csapat kiváló szakemberekből áll, akik által nyújtott szolgáltatások színvonala az ügyfelek felé páratlan, figyelve a legapróbb részletekre. Elsődleges szempont számukra a páciensek elégedettsége, így az ügyfélközpontúság mellett mindig törekednek arra, hogy a lehető legkorszerűbb technológiát tegyék elérhetővé klinikájukon, lépést tartva a nemzetközi újdonságokkal.

Az évek során kialakult együttműködésünket a profizmus és a megbízhatóság jellemzi. Csakis pozitív tapasztalatról számolhatunk be, a szakmában minden téren számíthatunk rájuk, igazi partneri kapcsolat szövődött közöttünk, ahol mi büszkén mondhatjuk el, hogy központjukban kiemelkedő szaktudással képviselik készülékeinket.

Nagyon örömmel tölt el bennünket, hogy a Debreceni Nőgyógyászati és Orvosesztétikai Központ csapata a BTL-t választotta.”

Csaba Anita

Szeretettel várjuk a jelentkezését!

Kezeléseink igénybevételére előzetes megbeszélést és vizsgálatot követően, időpont egyeztetés után van lehetőség. Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.