M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Debrecen, Kétmalom U. 5

info@noilezer.hu

Nyitvatartás: H-CS: 8:00 – 16:00

Válasszon kezelést!

Akne és aknés hegek kezelése

Mint bizonyára Ön is tapasztalta: az aknés bőr nemcsak a serdülőkorban jelenthet problémát. Számos endokrin kórkép, külső tényező okozhat a későbbi életkorban is kellemetlen bőrtüneteket. A házi praktikák nem mindig vezetnek eredményre, de orvosesztétikai központunkban minden feltétel adott a korrekt diagnózishoz és kezeléshez. Egyedülálló módon a legkorszerűbb kombinált kezelésekkel tudunk nemcsak az akut tüneteken segíteni, de az aknés hegek nyomait is elsimítani. Nemtől és kortól függetlenül. Tapasztalja meg az akne és az aknés hegek elleni legkorszerűbb, leghatásosabb arckezelések nyújtotta előnyöket a saját bőrén!

Milyen megoldásaink vannak az akné és aknés hegek kezelésére?

TwinLight® Acnelase

Az akne lézeres kezelésében a legjobb eredményeket két, egymás hatását kiegészítő, különböző hullámhossz tartományú (Er:Yag, illetve Nd:Yag) lézersugár együttes alkalmazása adja. Az aktív akne kezelésében a lézersugár a túlműködő faggyúmirigyek felmelegítése révén csökkenti az aknés bőrgyulladás tüneteit, míg az aknés hegek eltávolításában a legfelső heges bőrfelület elpárologtatása és a fokozódó kollagéntermelés biztosít kiváló hatást. A kezelés 20-30 percet vesz igénybe, teljesen fájdalmatlan. Mind az aknés bőr, mind a hegek javulásában gyors és látványos eredményt biztosít.
Lézeres akne kezelés

OXYGENEO™

Hatféle nem-invazív orvoskozmetikai Geneo kezelésünk mindenki esetében személyre szabható. Minden kezelés természetes, rendkívül hatékony összetevőket tartalmaz, specifikus bőrápolási problémákat céloz, azonnali és hosszan tartó eredményeket biztosít, felépülési idő nélkül. Akne, zsíros, pattanásos bőr esetén OxyGeneo Balance kezelésünket ajánljuk, mely tisztítja az eltömődött pórusokat, eltávolítja a káros baktériumokat, matt hatásúvá teszi a bőrt. Hatására már a legelső kezelést követően lényeges javulás várható: ragyogóvá és egyenletessé válik a bőr.

EXION™

Az EXIONTM új korszakot nyit az arckezelésben, az akne hegeinek javításában. Három energiatípus (radiofrekvencia, mikrotű, célzott ultrahang) különböző kombinációját használva minden szempontból egyénre szabott kezelést tesz lehetővé. A korábban elérhető mikrotűs, radiofrekvenciás kezelésekkel szemben minimális kellemetlenséggel és gyors gyógyulási idővel képes javítani az aknés hegeket. A mesterséges intelligencia segíti a megfelelő, leghatásosabb energia beállítását a páciens bőréhez igazodva. Magyarországon elsőként klinikánkon vált elérhetővé az új Exion Intense eljárás, és azonnal az egyik legnépszerűbb kezelésünkké vált.
SkinPen

SkinPen®

Az új mikrotűs eljárást elsők között kezdtük alkalmazni Magyarországon a szépség és bőregészség elérésében és megtartásában, a finom ráncok és akne hegeinek kezelésében. Hatásosságát és biztonságos alkalmazását klinikai tanulmányok igazolják. A kezelés hatására kialakult mikrocsatornák helyileg beindítják a kollagénszintézist, javítva az aknés és műtéti hegek állapotát. Javasolható egyidejűleg fennálló pigmentzavarok korrekciójára is.

ZO® Skin Health

A ZO® Skin Health bőrterápiás és bőrápolás rendszere egyénre szabott tanácsadás és szakorvosi felügyelet mellett a bőr egészséges működésének helyreállítására és fenntartására törekszik. Egyedülálló termékrendszere átfogó megoldást kínál a páciensek számára akne mellett a finom ráncok pigmentzavarok, rozacea esetében. Emellett kiemelkedően megbízható fényvédelmet biztosít. Használatát önmagában és egyéb módszerekkel kombinálva is alkalmazzuk állapotjavításra, az elért eredmény fenntartására.
ZO® Skin Health bőrterápia
ZO® 3-Step Peeling kezelés

ZO® 3-Step Peeling

A Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Centrumban a legújabb, legeredményesebb hámlasztásos kezelések közül választhat. Ezek közül az egyik leglátványosabb eredményt a ZO® 3-Step Peeling nyújtja. Az intenzív ZO® 3-Step Peeling hámlasztást kizárólag a ZO® specifikus bőrterápiákkal már előkezelt pácienseinknek javasoljuk, mivel itt feltétlenül szükséges 4-6 hetes, minimum 0,5%-os retinol vagy retinolsav használat a peeling előtt.

Nézzen elégedetten a tükörbe!

Jöjjön el klinikánkra: a panaszok és bőrállapot elemzés után a mielőbbi javulás érdekében a kiválasztott kezelést már az első alkalommal el is végezzük.

SkinPen
SkinPen

Nem biztos abban, hogy Önnek milyen kezelés lenne a legoptimálisabb?

A kezelések alkalmazásával látványos eredményt érhetünk el mind az akut aknés panaszok, mind a régóta fennálló hegek javításában. Ha első alkalommal csak egy állapotfelmérést és tanácsadást szeretne, foglaljon konzultációs időpontot.

Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz!

A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központ orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.