M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Debrecen, Kétmalom U. 5

info@noilezer.hu

Nyitvatartás: H-CS: 8:00 – 16:00

Válasszon kezelést!

Akne és aknés hegek lézerkezelése

Mint bizonyára Ön is tapasztalta: az aknés bőr nemcsak a serdülőkorban jelenthet problémát. Számos endokrin kórkép, külső tényező okozhat a későbbi életkorban is kellemetlen bőrtüneteket. A házi praktikák nem mindig vezetnek eredményre, de lézerközpontunkban minden feltétel adott a korrekt diagnózishoz és kezeléshez. Egyedülálló módon a legkorszerűbb kombinált lézerkezeléssel tudunk nemcsak az akut tüneteken segíteni, de az aknés hegek nyomait is elsimítani. Nemtől és kortól függetlenül.

Mi a TwinLight® akne elleni lézerkezelés?

Az akne lézeres kezelésében a legjobb eredményeket két, egymás hatását kiegészítő, különböző hullámhossz tartományú (Er:Yag, illetve Nd:Yag) lézersugár együttes alkalmazása adja. Az aktív akne kezelésében a lézersugár a túlműködő faggyúmirigyek felmelegítése révén csökkenti az aknés bőrgyulladás tüneteit, míg az aknés hegek eltávolításában a legfelső heges bőrfelület elpárologtatása és a fokozódó kollagéntermelés biztosít kiváló hatást. A kezelés 20-30 percet vesz igénybe, teljesen fájdalmatlan. Kezelést követően fényvédelem szükséges.

Nézzen elégedetten a tükörbe!

A TwinLight® akne elleni lézerkezelés alkalmazásával nem csak a kellemetlen tünetektől, hanem az önbizalomromboló hegektől is végleg megszabadulhat.

Hogyan működik?

1. Aktív akne lézerkezelése

A nagy teljesítményű Nd:Yag lézersugár a bőrben lévő megnagyobbodott, gyulladt faggyúmirigyeket semmisíti meg. A lézerfény precízen szabályozható, biztonságos módon hatol a bőrbe olyan mélységig, ahol hatékonyan veheti célba a túlműködő faggyúmirigyeket. A bőr mélyebb rétegeiben kifejtett hatást a felszín károsítása nélkül tudjuk elérni a speciális technológia segítségével.

2. Aknés hegek kezelése

Az aknés hegek kezelése során az Er:Yag lézersugár segítségével néhány mikronnyi vastagságú bőrréteg távolítható el, melynek helyén új bőrszövet képződik. A lézersugár kíméletes módon párologtatja el az aknés hegekkel fedett bőrterületet, helyükre ép rétegek fejlődnek újra. A Fotona Er:Yag lézerfénye biztonságosan és hatásosan ér el azt a minimális mélységet, ami szükséges a bőr felszínének lézerfény alapú megújításához.

Hogyan végezzük?

Az akne gyógyítására a TwinLight® lézerkezeléseket a világ legjobbjának tartott Fotona Sp Dynamis Pro lézerkészülékkel és speciális kezelőfejekkel végezzük, hogy Ön biztosan elégedett legyen. A beállítások teljeskörű testreszabhatósága lehetővé teszi, hogy az Ön elképzelésének lehető legjobban megfelelő klinikai eredményt érjünk el. Szükség esetén a lézerkezelést gyógyszeres terápiával egészítjük ki. Kiemelten eredményes a ZO® bőrterápiás termékek tartós használata. Lézerkezelés nem végezhető el, ha Ön az akne gyógyítására Roacután terápiában részesül.

Aknés bőr szerkezetének változása TwinLight® lézerkezelés hatására
Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz!

A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központ orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Felhasznált szakirodalom
Ursa Florijancic. Er:YAG Laser for Acne Scars J LA&HA – J Laser Health Acad 2017; 2017(1):CB02

LaserRuta Ganceviciene, Raimundas Meskauskas, Ausra Berzanskyte. Treatment of Active Inflammatory Acne Vulgaris with 1064-nm Nd:YAG JLA&HA – J Laser Health Acad 2015; 2015(1):S09