M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Debrecen, Kétmalom U. 5

info@noilezer.hu

Nyitvatartás: H-CS: 8:00 – 16:00

Válasszon kezelést!

Classic Rejuvenáció

Classic Rejuvenáció lézeres arcfiatalítás

Az életkor előrehaladtával bőrünk elsőként jelezheti az idő múlását. A jelek közül legszembetűnőbb az arc bőrének változása. A bőr gyakran kifejezetten megereszkedik, a pácienst zavaró ráncok jelennek meg. Ezek korrekciójára régebben csak műtétes megoldással, vagy idegen anyagok bevitelével volt lehetőség. A lézerkezelések új lehetőséget teremtettek ezen a területen: metszés, vágás, idegen anyag bevitele nélkül vált lehetővé a rejuvenáció.

Mi a Classic Rejuvenáció lézeres arcfiatalítás?

A Classic Rejuvenáció célzottan az arc bőrének megfiatalítására kifejlesztett kétlépéses Nd:Yag lézerkezelés. A Fotona speciális technikájával idegen anyag bevitele nélkül van lehetőségünk látványos eredményeket elérni. Két kezelési típus egyidejű alkalmazásával érdemben tudjuk a bőr állapotát javítani. Az arc fiatalító kezelésének egyik legnépszerűbb, gyakran alkalmazott, eredményes formája kollagénstimulációval és a bőr feszesítésével.

Ne hagyja, hogy bőre a koráról árulkodjon!

A Classic Rejuvenáció lézeres arcfiatalítás idegen anyagok bejuttatása nélkül biztosít látványos eredményt.

Hogyan működik?

A Classic Rejuvenáció lézeres arcfiatalítás két fontos lépést tartalmaz Nd:Yag kezeléssel: az arc bőrének fiatalítását és feszesítését. A tökéletes eredmény érdekében a kezelést a nyaki terület bevonásával végezzük.

FRAC3®

A kezelés első lépésében alkalmazott FRAC3® technológia a Nd:Yag lézer különleges háromdimenziós alkalmazása. Térhálóban jelentkező impulzusokkal a mélyebb rétegek bőrhibáit kezeli, helyreállítja a fiatalos bőrszerkezetet. Stimulálja a kollagénszintézist, mely hatása fokozatosan, hónapok alatt válik teljessé.

PIANO®

A Classic Rejuvenáció lézeres arcfiatalítás második, fontos komponense a PIANO® bőrfeszesítés, ami egyedülállóan hosszú impulzusidőkön alapuló Nd:Yag lézer üzemmód. A lézersugár belülről kifelé haladva biztonságos és gyors szövetmelegítést végez. Az energia a bőrfelszín alatti rétegek felé továbbítódik, a kifejezett bőrfeszesítő hatás az általános szövetmelegítés hatására alakul ki.

A Classic Rejuvenáció kezelést a világ legjobbjának tartott Fotona Sp Dynamis Pro lézerkészülékkel és speciális szkennerekkel végezzük, hogy Ön biztosan elégedett legyen. Orvosaink a módszert a világ egyik legkiválóbb bőrgyógyász lézerspecialistájától tanulták meg Kuwaitban. A beállítások teljeskörű testreszabhatósága lehetővé teszi, hogy az Ön elképzelésének lehető legjobban megfelelő klinikai eredményt érjünk el.
Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz!

A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központ orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Felhasznált szakirodalom
Mark B. Taylor. PIANO Mode Nd:YAG Laser Skin Tightening J LA&HA – J Laser Health Acad 2013; 2013(2):B03

Natalia Shanina. Histological Changes in Skin During the Process of Aging and Improvements Observed with the Use of Combined Laser Radiation J LA&HA – J Laser Health Acad 2018; 2018(1):S09