M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Debrecen, Kétmalom U. 5

info@noilezer.hu

Nyitvatartás: H-CS: 8:00 – 16:00

Válasszon kezelést!

SmoothEye®

SmoothEye® szem körüli ráncok kezelése

Az idő múlásának egyik az első jele a szem körüli ráncok megjelenése. A sok mosolygás nyomán jelentkező nevetőráncok kifejezetten vonzóak lehetnek, azonban más területen nemkívánatos, akár látást zavaró elváltozások alakulhatnak ki. Ezek kezelésére hagyományosan idegen anyag bejuttatásával, vagy sebészi úton volt lehetőségünk, így komoly előrelépés a nem invazív lézerkezelés alkalmazása.

Mi a SmoothEye® kezelés?

A szem környéki terület bőrének feszesítésére, a ráncok számának csökkentésére kifejlesztett Erbium:Yag lézerkezelés. Látványosan feszesíti a szemhéjon és a szem környéki területen az idősödő bőrt, csökkenti a ráncok számát, a szarkalábakat. Mindezt vágás, szúrás, idegen anyag bejuttatása nélkül. A kezelés minimális kellemetlenséggel járhat, ezt előzetesen a területen alkalmazott érzéstelenítő krém alkalmazásával küszöböljük ki.

A szem körüli ráncok kezelése után nincs gyógyulási idő. Ön azonnal visszatérhet mindennapi tevékenységéhez. A kezelt területen esetleg minimális livid elszineződés látható, mely néhány nap alatt nyomtalanul eltűnik.

Ne hagyja, hogy a szem körüli ráncok a koráról árulkodjanak.

Szabaduljon meg tőlük a SmoothEye® lézerkezelés segítségével!

Hogyan működik?

A FOTONA forradalmian új SmoothEye® lézerkezelése során pontosan szabályozott hőleadással serkentjük a szövetek kollagénrostjainak újrarendeződését, új kollagénrostok képződését. A SMOOTH technológia segítségével a kezelést felületi hámsérülés, vérzés nélkül tudjuk végezni. A pulzusokban érkező optikai energia megakadályozza a bőrfelszín felmelegedését és egyenletesen közvetíti a hőenergiát a célzott szövetek felé. A kezelendő területre előzetesen lidocain tartalmú krémet juttatunk fel, hogy Ön minimális kellemetlenséget se érezzen.

A szem körüli ráncok változása SmoothEye® lézerkezelés hatására

A kedvező hatás már közvetlenül az első kezelés után látható, a meggyőző tartós eredményhez általában 2-3 kezelés szükséges. A kezeléseket 3-4 hetente javasolt elvégezni. A kedvező eredmény fenntartásában segítenek a Klinikánkon is alkalmazott ZO® Skin Health bőrápolási és bőrterápiás termékek.
Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz!

A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központ orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Felhasznált szakirodalom
Kim Jong-Gu, Anže ZormanJ Reduction of the Volume and Wrinkles under the Eyes using Non-Ablative 2940 nm Er:YAG Laser on the Lower Eyelid Palpebral Conjunctiva LA&HA – J Laser Health Acad 2018; 2018(1):36-38.

Lucas LC Chia Non-Surgical Periorbital Rejuvenation – A Holistic Approach J LA&HA – J Laser Health Acad 2018; 2018(1):S11