M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Válasszon kezelést!

Ha most nem tud eljönni hozzánk…

2021. április 21.

Az online nőgyógyászat lehetősége az e-orvoslás terjedésével egyre több országban elérhető, az online konzultáció igénye már korábban jelentkezett pácienseink részéről is. A jelenlegi helyzetben ez érthetően fokozódott és bizonyára az Ön számára is segítséget jelenthet.

Elkészült egy lelete, de nem tudja van-e további tennivalója? Nem sikerült orvosi vizsgálatra bejelentkeznie, de fél, a várakozás nem lesz-e veszélyes az Ön számára? Nem pontosan tudja, várandósság során milyen vizsgálatokat érdemes feltétlenül elvégeztetnie?
A jelenlegi járványügyi helyzetben nem egyszerű az orvosi vizsgálaton való megjelenés, egy rövid telefonbeszélgetés alapján pedig gyakran nem dönthető el biztonsággal, nincs-e azonnali beavatkozásra szükség. Természetesen egy gyors kérdés megbeszélésére eddig is lehetőséget biztosítottunk, de  2020. április 22-től orvosaink felejánlják a részletes szakorvosi véleményt és javaslatot adó online konzultáció lehetőségét is.

Hogyan működik?

Az online konzultáció során a leginkább bevált nemzetközi gyakorlatot követjük. A szakorvosi konzultációra, pácienseink kérését is meghallgatva számos lehetőséget biztosítunk: Skype, Viber, Messenger mellett akár email-el kiegészített telefonos konzultációt is választhat. Telefonon, vagy élő videóban, a  konzultáció során csak Önre figyelünk: el tudja mondani panaszait, választ adunk kéréseire. El tudjuk dönteni, hogy további vizsgálatok indokoltak-e, szükség van-e személyes találkozásra, vizsgálatra.

Az online vizit eléréséhez  regisztráljon a honlapunkon (www.onlinenogyogyasz.hu) található űrlap kitöltésével. Megkérjük adatait, eddigi leleteit a konzultáció előtt juttassa el hozzánk. Ezeket az információkat a honlapunkon is megtalálható adatvédelmi szabályzatunk szerint kezeljük. Az Ön által kiválasztott időpontotban felvesszük Önnel a kapcsolatot az online vizit céljából.

A választott online konzultáció díját átutalhatja a megadott számlaszámra, illetve rövidesen elérhető lesz honlapunkon a közvetlen bankkártyás fizetés is.

Az online vizitet követően Ön részletes szakorvosi véleményt kap, valamint eljuttatjuk Önhöz az esetleg szükséges gyógyszerek receptjét.

Az online segítség

Több évtizedes egyetemi, klinikai és magánorvosi gyakorlatunk biztosítja, hogy Ön minden kérdésére megbízható tanácsot kapjon.

Beszéljük meg problémáit, kérdéseit. Videobeszélgetésben értékeljük közösen eddigi leleteit, tervezzük meg a további kivizsgálás és kezelés menetét.Segítünk eldönteni, milyen vizsgálatokat érdemes elvégeztetnie várandóság alatt, beleértve a genetikai ellenőrzéseket is. Kérjen másodvéleményt, hogy felelősen dönthessen egészségéről! Mindezt várakozás nélkül, akár az otthona kényelméből.

Az online nőgyógyászati konzultáció előnyei

 • a járványhelyzet alatt is megbízható szakorvosi véleményhez jut
 • a szolgáltatás elérhető az ország bármely területéről, külföldről is
 • saját otthonában juthat információhoz, tervezheti meg a további vizsgálatok idejét és módját
 • nincs várakozási idő, az online konzultáció alatt csak Önre figyelünk, választ adunk minden kérdésére
 • a hagyományos konzultáció mellett másodvélemény kérésére is lehetősége van
 • amennyiben a konzultáció alapján nem halasztható tennivaló van, vagy mindenképpen vizsgálatra van szükség, úgy rendelőnkben biztosítjuk az ellátását, illetve ha ez a távolság miatt nem megvalósítható, más szakorvoshoz irányítjuk
 • az online vizitet követően a legfontosabb megállapításokat, tanácsokat tartalmazó orvosi feljegyzést (online vizit leletet) bocsátunk az Ön rendelkezésére

Online konzultáció a szülészetben

 • nem gond, ha párjával közösen szeretnének részt venni a babavállalás előtti megbeszélésen
 • várandósság előtti körültekintő tanácsadásban részesülhet az előzmények figyelembevételével
 • megtervezhetjük a várandósság alatti vizsgálatokat
 • megismerheti az elvégezhető genetikai vizsgálatokat, így hiteles információ birtokában tud dönteni
 • a konzultációról írásos dokumentumot kap
 • amennyiben elérhető távolságban lakik, a várandósság alatti vizsgálatokat a NAP Rendelőben biztosítani tudjuk

Online konzultáció lézerkezelések előtt

 • tervezett nőgyógyászati lézerkezelés előtt részletes adatfelvétellel döntjük el, melyik kezelési forma adja majd a legjobb eredményt
 • vizelettartási zavar esetén online elvégezzük az inkontinencia kérdőívet, ennek alapján választhatjuk ki a kezelési típust
 • amennyiben gyógyszeres előkezelés szükséges, ennek részleteit megbeszélhetjük, így időt és utazást takaríthat meg
 • orvos-esztétikai kezelések előtt videokonzultáció során választhat az elérhető legjobb eredményt adó kezelésekből
 • a konzultáció díját a későbbi kezelés árába beszámítjuk

Az online konzultáció korlátai

 • az online vizit nem helyettesítheti teljes mértékben a személyes orvos-páciens találkozást
 • csupán orvosi tanácsadás történik, konkrét vizsgálat elvégzésére értelemszerűen nem kerülhet sor, nincs mód ultrahang vizsgálatra sem
 • a szakorvosi vélemény pontos kialakításához kiemelten fontos az Ön együttműködése, kérjük minden fontos, elérhető adatot osszon meg orvosával

Az online nőgyógyászat elterjedését a jelenlegi körülmények érthetően meggyorsítják, de a veszélyhelyzet elmúltával is szerves része marad majd az ellátásnak. Lehetősége lesz ebédidőben, vagy éppen munka után kényelmesen orvosával megbeszélni leleteit, a további tennivalókat. Felesleges utazások nélkül, az Önnek alkalmas időpontban, nyugodt körülmények között tud konzultálni megbízható szakorvossal. Egyértelmű helyzetben, az online vizitet követően megkapott e-recept a gyógyulásában is segíti. Rendszeres konzultációk mellett, biztos lehet benne, hogy amennyiben indokolt, időben fordulhat majd orvoshoz, ezzel biztosítva mielőbbi gyógyulását.

Engedje, hogy távolról is segíthessünk!

Szeretettel várjuk virtuális rendelőnkben!