M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Válasszon kezelést!

EMTONE® – A narancsbőr kezelés új dimenziója

EMTONE® – A narancsbőr kezelés új dimenziója

2022. március 17.

A narancsbőr kezelés során a helyes táplálkozásnak és a rendszeres testmozgásnak kiemelt szerepe van – ez közismert tény. Arról azonban kevesen hallottak, hogy egy korszakalkotó eszköz új távlatokat nyitott a magabiztosságot romboló bőrelváltozás kezelésében.

A nők 80–90 százaléka megtapasztalja élete során a narancsbőrrel (cellulittal) járó kellemetlenségeket. A citrusfélék héjának felszínére emlékeztető elváltozás – kortól függetlenül – a sovány és telt alkatúakat egyaránt érintheti. Nem véletlen, hogy sokakban felmerül a következő kérdés:

EMTONE® – A narancsbőr kezelés új dimenziója

Miért alakul ki a narancsbőr?

A cellulit a bőr alatt lerakódott zsírréteg, amely gátolja a szövetek oxigén- és vérellátását. A folyamat során a kötőszövet rugalmassága csökken, az energiatároló sejtek megduzzadnak, mindezek hatására pedig a felhám egyenetlenné válik. A narancsbőr kialakulásában a genetikai és hormonális okok mellett az alábbi tényezők is szerepet játszhatnak:

• helytelen táplálkozás,

• mozgásszegény életmód,

• bizonyos gyógyszerek alkalmazása,

• túlzott alkoholfogyasztás,

• dohányzás,

• stressz.

A narancsbőr kezelés 3 alappillére

A cellulit makacs probléma. Célzott terápia hiányában csak hosszú idő alatt érhető el szemmel látható változás az érintett testrészeken, a narancsbőr kezelés 3 alappilléreként is említhető tanácsok betartásával viszont felgyorsítható a folyamat:

1. Rendszeres testmozgás – Hetente legalább három alkalommal javasolt az egész testet megdolgoztató sporttevékenységet végezni. A vérkeringés felpezsdítéséhez és a bőr alatt felhalmozódó felesleges zsírréteg kialakulásának megakadályozásához például a futás, a kerékpározás, a TRX vagy a zumba is ideális mozgásforma lehet.

2. Tudatos és kiegyensúlyozott táplálkozás – A finomított cukor elhagyása, valamint a vérkeringést serkentő, méregtelenítő hatású, antioxidánsokban gazdag élelmiszerek fogyasztása szintén támogathatja a narancsbőr elleni küzdelmet. A fokhagyma, a brokkoli, a zeller, az alma, a banán és a sovány húsok is segíthetik elérni a kitűzött célt.

3. Kellő mennyiségű folyadékfogyasztás – A szervezet megfelelő hidratáltságának fenntartásához és a salakanyagok távozásához elengedhetetlen a rendszeres folyadékpótlás. Naponta legalább 2 liter víz elfogyasztása mindenkinek javasolt.

EMTONE® – Célzott terápia, gyors és hosszan tartó eredmény

Annak ellenére, hogy a cellulit eltüntetésére számtalan stratégia létezik, csupán néhány módszer mondhatja el magáról, hogy rövid időn belül, hosszan tartó és látványos eredményt képes elérni. A narancsbőr kezelés területén az EMTONE® egy új dimenziót képvisel.

A korszakalkotó készülék az egyetlen monopoláris rádiófrekvenciával és mechanikus energiával dolgozó berendezés, mely műtéti beavatkozás és fájdalom nélkül, hatékonyan képes megszüntetni a cellulit, valamint a meglazult bőr okozta kellemetlenségeket.

EMTONE® – A narancsbőr kezelés új dimenziója

A többi módszerhez képest a célzott terápiát biztosító készülék egyik legnagyobb előnye, hogy a tünetek elnyomása helyett a kiváltó okok kezelését teszi lehetővé. Az EMTONE® rövid időn belül – csupán 2 hét alatt, 4 alkalom után – nemcsak látható, hanem ténylegesen érezhető változást idéz elő a kezelt testrészeken. Egyedülállóan hat a narancsbőr kialakulásában szerepet játszó mind az 5 tényezőre:

• csökkenti a zsírsejtek méretét,

• fokozza a kollagéntermelést,

• helyreállítja a bőr rugalmasságát,

• serkenti a véráramlást,

• elősegíti a felhalmozódott salakanyagok kiürülését.

Szeretne néhány hét alatt megszabadulni az egyenetlen bőrfelületektől? Kortól és testalkattól függetlenül egészséges és fiatalos megjelenésre vágyik? Jelentkezzen EMTONE® terápiára, és tapasztalja meg Debrecenben – Magyarországon elsőként – a narancsbőr kezelés új dimenzióját!