• Orvosaink
  intimklinika

  DR. MAJOR TAMÁS

  PhD. egyetemi docens
  szülész-nőgyógyász
  lézerspecialista
  a Laser and Health Academy oktatója

  +36 / 20 924 – 5379

  intimklinika

  DR. BARTHA TÜNDE

  klinikai orvos
  szülész-nőgyógyász
  lézerspecialista

  +36 / 70 317 4133

  A lézerkezelések során segítő asszisztensünk:

  nogyogyaszati_lezer_kozpont_czilek_kata

  Czilek Kata

  fotona-logo

  Azért, hogy Ön biztosan elégedett legyen, rendelőnkben a kezeléseket a számos szakmai és design díjjal kitüntetett Fotona SP Dynamis Pro csúcskategóriás lézerkészülékkel végezzük.

  winner2018
 • Kezeléseinkről
Home / SmoothLifting – a simább, feszesebb, egészségesebb arcbőrért

SmoothLifting – a simább, feszesebb, egészségesebb arcbőrért

Arcodon az élet száz nyoma virágzik,
ráncok sokaságát véste rá a kor.
Rajta van az öröm. Fényesen sugárzik.
 (Aranyosi Ervin: Ráncok)

Nem vagyunk mindannyian olyan szerencsések, hogy csak örömet és szép emléket jelentő ráncaink legyenek. Az idő múlása legelső jeleit éppen az arcon megjelenő ráncokkal adja. Hátterében a bőr kollagén állományának öregedése, nedvességtartalmának csökkenése áll. A bőr alatti zsírszövet megfogyatkozik, a bőr vékonyabbá válik. A folyamatot gyorsítja az ultraibolya sugárzás, a dohányzás, a testmozgás hiánya. Az elváltozások kezelésére számos kozmetikai termék áll rendelkezésre, de ezek hatása általában nem kifejezett és átmeneti. Emellett eddig idegen anyag bejuttatásával, vagy sebészeti beavatkozással volt lehetőségünk a bőr állapotát korrigálni.

A lézer technológia fejlődése lehetővé teszi a bőr természetes szépségének visszaállítását nem sebészi úton.

Mi a SmoothLifting kezelés?

Az arc bőrének feszesítésére, a kis, felületes ráncok eltüntetésére, a mély ráncok javítására kifejlesztett Erbium:Yag lézerkezelés. A szájüregi nyálkahártya felől alkalmazott kezelés látványosan feszesíti az arcon az idősödő bőrt, csökkenti a ráncok számát, mélységét. Mindezt vágás, szúrás, idegen anyag bejuttatása nélkül.

SmoothLifting szájüregi kezelés

Hogyan működik?

A FOTONA forradalmian új lézerkezelése során pontosan szabályozott hőleadással serkentjük a szövetek kollagénrostjainak újrarendeződését, új kollagénrostok képződését. A SmoothLifting során a kezelés a szájüregi nyálkahártya felől történik. A még jobb eredmény érdekében rendelőnkben a SmoothLifting kezelést kíméletes felületi lézeres hámlasztással (UltraLight Peeling) egészítjük ki. A SMOOTH technológia segítségével a kezelést felületi hámsérülés, vérzés nélkül tudjuk végezni. A pulzusokban érkező optikai energia megakadályozza a bőrfelszín felmelegedését és egyenletesen közvetíti a hőenergiát a célzott szövetek felé. A két, egymást kiegészítő kezelés hatására az arcbőr finom ráncai csaknem teljesen eltűnnek, míg a mély ráncok lényegesen javulnak. Az arc természetes megjelenése nem változik, mivel idegen anyag nem kerül bejuttatásra. A kezelés után nincs hosszantartó gyógyulási idő, csupán minimális bőrpír, enyhe hámlás. Ön a lézerkezelés után visszatérhet mindennapi tevékenységéhez, de javasoljuk magas faktorú napvédő krém és vitaminos készítmények használatát. Erről kezelőorvosától részletes felvilágosítást, tanácsot kap majd.

A meggyőző, tartós eredményhez általában 2-3 kezelés szükséges.

Kiegészítő külső kezelés

Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz!

A honlapunk található anyagokat és tájékoztatókat a Debreceni Nőgyógyászati Lézer Központ orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.

Szakirodalom:

Matjaz Lukac, Adrian Gaspar, Franci Bajd. Dual Tissue Regeneration: Non-Ablative Resurfacing of Soft Tissues with FotonaSmooth® Mode Er:YAG Laser J LA&HA – J Laser Health Acad 2018; 2018(1):01-15

Adrian Gaspar, Gustavo Alfaro Gasti. Tightening of Facial Skin Using Intraoral 2940 nm Er:YAG SMOOTH Mode J LA&HA – J Laser Health Acad 2013; 2013(2):17-20