M
"

Válasszon kezelést!

Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést.

Kezelésválasztónk 18. év feletti
pácienseinknek szól.

Debrecen, Kétmalom U. 5

info@noilezer.hu

Nyitvatartás: H-CS: 8:00 – 16:00

Válasszon kezelést!

Red Carpet Hollywood kezelés

Spa élmény – orvosi eredménnyel

A Red Carpet kezelés azoknak nyújthat megoldást, akik gyors, látványos és azonnali eredményt szeretnének elérni. Amennyiben élettelennek, szürkének, egyenetlennek érzi a bőrét, ezt a kezelést új és egyedülálló hatóanyagaival Önnek találták ki. Mivel nincs gyógyulási idő, nem igényel speciális előkészületet. A terápia segítségével bármikor pillanatok alatt formába hozhatja az arcbőrét, de elsősorban fontos eseményeket megelőző napokon nyújthat „életmentő” megoldást.

R

Bármilyen bőrtípusra alkalmazható

R

Látványos eredmény 24-48 órán belül

R

Fájdalommentes beavatkozás

R

Nincs gyógyulási idő

Rövid időn belül szeretne látványos bőrmegújulást elérni?

A Red Carpet Hollywood kezelés elvégzése után 24-48 órával garantált a ragyogó arcbőr.

Tisztítás, hámmegújítás, anti-aging hatás

A Red Carpet kezelés alkalmával egy alapos bőrtisztítást követően a Hydrafacial® bőrtisztító effektust és a ZO® stimulátor peelinget kombináljuk. Szükség esetén az azonnali hatást és a látványos bőrmegújulást garantáló terápiát mechanikus tisztítással egészítjük ki. A teljes folyamat körülbelül 30-40 percet vesz igénybe.

A Red Carpet Hollywood kezelést a ZO® bőrterápiákat alkalmazó vendégeink részére 2-3 havonta ajánljuk elvégezni, de a bőr intenzíven gyulladt állapota esetén 2-3 hetente is megismételhető.

Társasági összejövetelt tervez az ismerőseivel? Esküvőre hivatalos? Születésnapi ünnepségre készül? A Red Carpet kezelés lehet az ideális választás. Eredménye – a ragyogó és kisimult arcbőr – a beavatkozás után azonnal láthatóvá válik, de a végleges állapot csak a kezelést követő órákban alakul ki. Érdemes tehát a fontos esemény előtt időben előjegyzést kérnie, és 1-2 nappal előbb betérnie hozzánk a gyors, de tartós bőrállapot javítás érdekében.

Az oldalunkon található információk és szolgáltatások nem helyettesítik szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, panaszok esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz!

A honlapunkon található anyagokat és tájékoztatókat a Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Lézer Központ orvosai készítették az aktuális hazai és nemzetközi irányelvek alapján.